23 éves vagyok 1 éves a lányom, fogadhatok örökbe?
Sajátotok nem lehet már? vagy miért szeretnél örökbefogadni?
a kérésre sajnos nem tudok válaszolni, e az engem is felháborít aki lenézi azt, aki fiatalon vállal gyereket.
Én is fiatal voltam (19) amikor megszületett az első lányom, a második pedig 2 hónapja. Párommal együtt élünk, szeretjük egymást, és a lányokat pedig imádjuk, mindenük megvan, és sok sok szeretet, törődést kapnak.
sajnos ismerek több olyan "érett" nőt, 30-on túl, aki nem nőtt még fel az anyasághoz. Ők miért nem felelőtlenek? Hisz a családalapítás nem korhoz kötött!
On: 25 év a korhatár, tavaly változott, ha jól rémlik. Azért érdemes utánajárni, hogy mit tudtok addig is megtenni, pl. a tanfolyamot megcsinálhatjátok-e előbb, annyival beljebb lesztek két év múlva. Sajnos elég sokáig tart, amíg tényleg megkapjátok a babát/kisgyereket. Több barátunk vár már évek óta, mindenük megvan, de még csak az egyik párnál van kilátásban a baba.
Sok sikert!:)
Off: nem értem, mi a gond azzal, ha valaki fiatalon vállal gyereket. Vannak olyan párok, akik korábban egymásra találnak, van olyan, aki időben végez az egyetemen, korán kap jó munkát, nem kell mindjárt a legrosszabbat feltételezni. Egy 23 éves ember azért jó eséllyel elvégezte már az iskolát. Nem mindenki jár be 8-10 évig melegedni az egyetemre.
Én éppen most lettem 24, 2 hónap múlva érkezik a baba. 8 éve vagyok együtt a férjemmel, van saját házunk, mindent meg tudunk adni a gyereknek. Nem buktam ki az iskolából, van már két diplomám és két nyelvvizsgám is, külföldi gyakorlatokat végeztem és dolgoztam az egyetem alatt, így több éves munkaviszonyom is van. A munkahelyemre pedig várnak vissza. Ássam el magam, mert a bűvös 25 alatt merek szülni? Nevetséges...
Szerintem nagyon szép dolog az, hogy ha valaki megteheti, olyan gyerek életét is jobbá akarja tenni, akinek nem adatott meg a boldog, szerető család.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!