23 éves vagyok 1 éves a lányom, fogadhatok örökbe?
Figyelt kérdés
Anyagiak adotta,köszönöm a kedves válaszokat előre :)2014. júl. 3. 18:53
11/47 anonim válasza:
9-es, 28 évesen szültem, itt van mellettem a kisfiam :)
12/47 anonim válasza:
Kérdező, nem kell foglalkozni az ilyen lelkiszegény emberekkel. Fogadhatsz örökbe, és esélyed is van babára, főleg ha elfogadsz kisebb fogyatékossággal született vagy cigány babát is. Keress fel egy ilyen egyesületet, én javaslom a Gólyahírt, ők hiteles, és bővebb felvilágosítással szolgálhatnak.
13/47 anonim válasza:
sajnos még nem fogadhatsz örökbe az örökbe fogadás alsó korhatára 25 év... férjed is van? bár nem feltétel a házasság, csak egyedülállóként elég sokat kell várni, mert a családokat részesítik előnyben... de korai még beszélni róla mert van még 2 éved hogy beadhasd a kérvényt :) (egy örökbe fogadó anyuka)
14/47 anonim válasza:
pont igy kéne a szülést is korlátozni...25 év alatt ne!!!
15/47 anonim válasza:
65%-os Igen, meg iq-hoz is kellene kötni, de akkor neked muskátlid se lehetne nemhogy gyereked.
16/47 anonim válasza:
de begyöpösödött egy gondolkodású vagy te... még szerencse hogy nem te hozod a törvényeket...
17/47 A kérdező kommentje:
sziasztok !nagyon örülök neki h nem mindenki látja ugy mint a kedves 65%os...nagyon jólesik h van aki normálisnak tart...igen van férjem aki teljes mértékig mellettem áll a dologban!köszi a normális válaszokat!
2014. júl. 3. 22:27
18/47 A kérdező kommentje:
hát sajnálom h nem fogadhatok örökbe akkor csak két év mulva...elfogadnék am kisebb fogyatékkal élőt is és cigány babát is (sőt 3 éves korig nem is kell h baba legyen)...
2014. júl. 3. 22:29
19/47 A kérdező kommentje:
pont igy kéne a szülést is korlátozni...25 év alatt ne!!!
te ilyet h merészelsz???a gyermekem mind lelkileg mind anyagilag megkap mindent tőlem és-kapaszkodj!-a szintén 23 éves apától...mert te csak olyan embert láttál aki olyan lelkileg sivár személy mint te arról meg nem tehetek !és igenis örökbe fogadok gyermeket ha két évet várni kell,hát istenem,de fogok...
2014. júl. 3. 22:32
20/47 anonim válasza:
ne szomorodj el, hamar eltelik az a 2 év :) előttetek az élet... ha 3 éves korig és roma babát is elfogadtok, akkor nem kell majd sokat várnotok :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!