Hova kell vinni a babát ha szülés után egyből le akarunk mondani róla?

Figyelt kérdés

Sajnos nem tudnánk róla kellőképp gondoskodni.

Milyen teendők lesznek az üggyel kapcsolatban?

2013. okt. 11. 13:24
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem gondold át a nyílt örökbeadást, akár itt a gyakorin is találhatsz anyukát,akinek a világot adhatod a kisgyermekeddel.Vagy keresd meg a gólyahírt,egyéb örökbeadással foglalkozó szervezetet.

Vigyázz magatokra és a lehető legboldogabb életet kívánom.

2013. okt. 11. 18:12
 12/18 anonim válasza:
100%
Az unokatestvéremék 8 éve próbálkoznak,4*megfogant,mindig elvetélt.Már 4 éve beadták a papirokat az örökbefogadáshoz,de még nincs baba.Rendezett körülmény,4 szobás lakás,autó,munkahely van.Kérlek ha érdekel írj!
2013. okt. 16. 09:11
 13/18 anonim ***** válasza:
100%
Kérdező! Nagyon eltűntél! Mire jutottál? Mit csinálsz a babával?
2013. okt. 21. 15:50
 14/18 anonim ***** válasza:
Én nem tudom, hogy folynak ezek a dolgok, nem tudom, hány éves vagy, van-e már gyereked. Nekem egy egy éves kislányom van és egy barátnőm mindig azt mondta: ahová Isten báránykát ad, mellé legelőt is ad. Ha nem tudod felnevelni, én azt tanácsolom, hogy személyesen mondj le róla, hogy később, ha majd jobbra fordul a sorod, felkereshesd őt. Nem tudhatod, hogy akik inkubátorba tették a babájukat, képesek voltak-e utána egy normális életet élni, vagy minden nap úgy kelnek fel és alszanak, hogy mardossa őket a lelkiismeret és romokban az életük. Én nagyon sajnálom őt, senki nem képes úgy szeretni, ahogy egy kisgyermek szeret. Segíts neki, hogy szerető szülőket találjon, ne hagyd inkubátorban.
2013. okt. 29. 22:17
 15/18 Mayerné válasza:

Én tudok neked segíteni mindenben.

Írj privátba és megbeszéljük!

2013. okt. 31. 11:27
 16/18 anonim ***** válasza:
Ez egy nagyon komoly dolog. Mindent intézzél hivatalosan. Vannak, akik gyerekekkel kereskednek, nehogy azok hálójába kerüljön a kisbabád!
2013. okt. 31. 22:03
 17/18 Mayerné válasza:
69%

Kedves előttem szóló!

Remélem vagyis gondolom nem rám céloztál azzal,hogy nehogy behálózzam!Meg hogy nem hivatalosan szeretnék segíteni!?

Remélem a gyámügy (TEGYESZ) elég hivatalos!!!!!!!

Merthogy így szerettem volna neki segíteni.

Csak sajnos tudom hogy hogy és mit kell intézni!!

Pusztán jóindulat van bennem,nem rablás!

2013. nov. 2. 09:06
 18/18 Anagrey válasza:
52%
Én csak azt nem értem, hogy 9 hónapig hordja valaki a szíve alatt, megszenved úgy mond amikor megszüli és aztán hogy bírja oda adni másnak a gyermekét? Lelkileg ez feldolgozható? Persze jobb mint az abortusz....csak ez is annyira szomorú...
2015. aug. 25. 01:49
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!