Hova kell vinni a babát ha szülés után egyből le akarunk mondani róla?
Figyelt kérdés
Sajnos nem tudnánk róla kellőképp gondoskodni.
Milyen teendők lesznek az üggyel kapcsolatban?
2013. okt. 11. 13:24
11/18 anonim válasza:
Szerintem gondold át a nyílt örökbeadást, akár itt a gyakorin is találhatsz anyukát,akinek a világot adhatod a kisgyermekeddel.Vagy keresd meg a gólyahírt,egyéb örökbeadással foglalkozó szervezetet.
Vigyázz magatokra és a lehető legboldogabb életet kívánom.
12/18 anonim válasza:
Az unokatestvéremék 8 éve próbálkoznak,4*megfogant,mindig elvetélt.Már 4 éve beadták a papirokat az örökbefogadáshoz,de még nincs baba.Rendezett körülmény,4 szobás lakás,autó,munkahely van.Kérlek ha érdekel írj!
13/18 anonim válasza:
Kérdező! Nagyon eltűntél! Mire jutottál? Mit csinálsz a babával?
14/18 anonim válasza:
Én nem tudom, hogy folynak ezek a dolgok, nem tudom, hány éves vagy, van-e már gyereked. Nekem egy egy éves kislányom van és egy barátnőm mindig azt mondta: ahová Isten báránykát ad, mellé legelőt is ad. Ha nem tudod felnevelni, én azt tanácsolom, hogy személyesen mondj le róla, hogy később, ha majd jobbra fordul a sorod, felkereshesd őt. Nem tudhatod, hogy akik inkubátorba tették a babájukat, képesek voltak-e utána egy normális életet élni, vagy minden nap úgy kelnek fel és alszanak, hogy mardossa őket a lelkiismeret és romokban az életük. Én nagyon sajnálom őt, senki nem képes úgy szeretni, ahogy egy kisgyermek szeret. Segíts neki, hogy szerető szülőket találjon, ne hagyd inkubátorban.
15/18 Mayerné válasza:
Én tudok neked segíteni mindenben.
Írj privátba és megbeszéljük!
16/18 anonim válasza:
Ez egy nagyon komoly dolog. Mindent intézzél hivatalosan. Vannak, akik gyerekekkel kereskednek, nehogy azok hálójába kerüljön a kisbabád!
17/18 Mayerné válasza:
Kedves előttem szóló!
Remélem vagyis gondolom nem rám céloztál azzal,hogy nehogy behálózzam!Meg hogy nem hivatalosan szeretnék segíteni!?
Remélem a gyámügy (TEGYESZ) elég hivatalos!!!!!!!
Merthogy így szerettem volna neki segíteni.
Csak sajnos tudom hogy hogy és mit kell intézni!!
Pusztán jóindulat van bennem,nem rablás!
18/18 Anagrey válasza:
Én csak azt nem értem, hogy 9 hónapig hordja valaki a szíve alatt, megszenved úgy mond amikor megszüli és aztán hogy bírja oda adni másnak a gyermekét? Lelkileg ez feldolgozható? Persze jobb mint az abortusz....csak ez is annyira szomorú...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!