Tudnátok mondani népi hiedelmet a szülés közeledtével kapcsolatban?
Tegnap azt mondta a párom nagymamája, hogy látszik már az arcomon. Nem fejtette ki bővebben,hogy mire gondolt... De még csak 35+1 vagyok, uh méretek és súly szerint viszont már 36+1 hetes, ezért nem értem...
A külső máhszájam 1 ujjnyira van nyitva, a nyákdugómmal még nem találkoztam, de néha kicsit fura a folyásom,olyan sárgás-barnás, a hasam még nem szállt le, és mozgolódik azért a baba, viszont jóslóm már volt, egy-egy gyengébb.
Pár napja éjszaka sokat fent vagyok, sokszor pisilek,és csak forgolódok,nem tudok aludni.
Nem vagyok türelmetlen,jön a baba amikor akar, de azért most még korai lenne...
Olyankor szokták ezt mondani, ha egy kicsit meg van duzzadva az arc, van akinek a szája is megvastagszik. Hát nem tudom, ez is csak egy babona, nekem a 35. héttől mondták és majdnem 2 héttel hordtam túl a kisfiam :)
Boldog pocakos utolsó napokat!!
nekem pl egy spanyol csaj a telefojaban nezte meg, hogy mikor lesz telihold es mondta akkor fogok szulni...en mondtam tuti nem, mert tul korai...hat bejott neki, de tuti boszorka a no :D
nekem az arcom mar csak a fajasoknal torzult es itt nem a szaj es szempuffadasara gondolok :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!