Segitség! Jövő honap 21. én megszülöm első gyermekem,17éves leszek. Nemtudom mi legyen, örokbe adás?
.a csaladba mindenki tamogatna ,penz van eleg a baratom is suli mellett dolgozik,nemis keveset keres,meg vegulis mindenki orul a babának...
Csak apa felvetette h ezutan h lesz normalis eletem,a barataim,az iskola,a bulik a szorakozas...(apam orul neki a legkevesbe vegig leakart rola beszelni)..kétségbe vagyok esve h mit tegyek.
es a tanulasi reszben igaza van...vagy nemtudom...
Kerlek segitsetek ...örökbe adjam? Kesobb megbannam vagy mit tegyek?
Kérlek titeket...az elitélő válaszokat..pl: 17 evesen nem kelett volna felcsinaltatni magadat...keruljuk..
Köszönöm..számitok minnél segitőbb,értelmesebb valaszokra
Szia! Az egyik barátnőm kislány 18 éves korában született, épp érettségi után. Ma már a „kislány” 19 éves, az anyjával nagyon jóban vannak, baráti a kapcsolatuk. Sajnos nem maradt végül együtt a lánya apjával, sokáig a szüleinél lakott, akik nagyon sokat segítettek neki, így tudott iskolába járni is, és karriert is épített. Ma már ketten élnek a lányával, és jól vannak.
Ami vicces, hogy többször előfordult, hogy a lánya iskolájában azt hitték a barátnőmről, hogy ő is odajár. :)
Amit én láttam rajta, hogy valóban kimaradt nála az a nagy bulizós időszak, a szabadság illúziója (már suliba nem jársz, viszont nem is vagy még olyan felelős beosztásban a munkában, hogy aggódnod kelljen, „előtted az élet”, gondolod), ami a baráti körünkre jellemző volt a 20-as éveik táján. Ő is eljött bulizni azért időnként persze, de nyilván másképp látta a világot a gyerek felelősségével a vállán. De természetesen ez nem baj. :)
Szia. Szerintem mindenképpen tartsd meg,légy boldog hogy anya lehetsz.
Hidd el sokan irigyek rád beleértve magamat is mivel nekem sem lehet babám.Tartsd meg és légy büszke a gyermekedre ő a tie és nem veheti el tőled senki. Ne másra hallgas,gondold át hogy mit fog gondolni a gyermeked ha majd egyszer meg mondják neki a nevelőszülök hogy. örökbe adtad.magát fogja okolni majd hogy nem kellet neked nektek.
Hidd el hogy felemelt büszke fejjel fogod végig tologatni az utcán a picidet és büszke leszel rá amikor valaki meg kukucskálja és mondhatod hogy igen ő az én gyermekem.
Én öszintén remélem hogy meg tartod és ne is gondolj másra csak arra hogy a te véred.
Ja apukad nem bírja el fogadni a tényt h fel nőttél gyermeked lesz,majd amikor az unokajával játszik rá fog jőnni hogy butaság volt h ellenezte.
Jah és majd levelezőn el végzed a sulit.
A haverok meg akkor igazi haverok ha a gyermekeddel egyűtt fogadnak el.
TARTSD MEG HIDD EL ENNÉL SZEBB ÉRZÉS NEM IS ÉRHET MINTHOGY ANYA VAGY!
Szia:)
Habàr 19 vagyok, előfordult màr, hogy irigykedtem anyukàkra, akiknek babàjuk van... :) ha most úgy adódna, eszembe sem jutni elhajtani... Szeretnèm imàdnàm:)
Nektek sok boldogsàgot ès kitartàst, sok-sok szeretetet!!!! :)))
19/N
B.
34es vagyok:-)
Na mire jutottál?
:-)
Én is 17 évesen szültem, leérettségiztem, most 19 vagyok, gyógyszer mellett maradtam terhes, a fiam 20 hónapos, az apjával együtt vagyunk, ugyanúgy élünk, mint egy normális család, csak mi még fiatalok vagyunk :)
Igen is vannak barátaink, én felnőttképzésen tanulok GYES mellett, a párom dolgozik, néha eljárunk szórakozni, néha együtt, néha külön, szerencsére anyósomék és a szüleim is segítenek amiben lehet(pl vigyáznak a fiúnkra ha szükséges), így van időnk egymásra is, szórakozni is. Persze nincs ott állandóan a gyerek,főleg, hogy most már olyan nagy(amíg kisebb volt sokkal többet voltunk otthon, de akkor sem a négy fal között ültünk), hogy szinte mindenhová lehet vinni magunkkal, kirándulni, hosszabb utakra. Ha elmennénk szórakozni akkor a mamánál alszik, mi pedig kikapcsolódunk :) Minden házaspár eljár szerintem :) Ja és a barátok.. A "nagy barátságokból" két barátnőm, tart ki mellettem a mai napig, az összes többit zavarja a fiam jelenléte, már pedig ha nem muszáj nem "passzolom le", így ők mentek az életemből nem a fiam! :) Azóta nagyon sok nálam idősebb(30 fölötti) anyukával jóban vagyok, közös séták, játszóterezés, stb. :)
Sok sikert, boldog babavárást, remélem sikerül jól döntened!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!