Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Örökbeadás, örökbefogadás » Segitség! Jövő honap 21. én...

Segitség! Jövő honap 21. én megszülöm első gyermekem,17éves leszek. Nemtudom mi legyen, örokbe adás?

Figyelt kérdés

.a csaladba mindenki tamogatna ,penz van eleg a baratom is suli mellett dolgozik,nemis keveset keres,meg vegulis mindenki orul a babának...

Csak apa felvetette h ezutan h lesz normalis eletem,a barataim,az iskola,a bulik a szorakozas...(apam orul neki a legkevesbe vegig leakart rola beszelni)..kétségbe vagyok esve h mit tegyek.

es a tanulasi reszben igaza van...vagy nemtudom...

Kerlek segitsetek ...örökbe adjam? Kesobb megbannam vagy mit tegyek?

Kérlek titeket...az elitélő válaszokat..pl: 17 evesen nem kelett volna felcsinaltatni magadat...keruljuk..

Köszönöm..számitok minnél segitőbb,értelmesebb valaszokra

2013. aug. 28. 08:19
1 2 3 4 5
 31/42 anonim ***** válasza:

Szia! Az egyik barátnőm kislány 18 éves korában született, épp érettségi után. Ma már a „kislány” 19 éves, az anyjával nagyon jóban vannak, baráti a kapcsolatuk. Sajnos nem maradt végül együtt a lánya apjával, sokáig a szüleinél lakott, akik nagyon sokat segítettek neki, így tudott iskolába járni is, és karriert is épített. Ma már ketten élnek a lányával, és jól vannak.

Ami vicces, hogy többször előfordult, hogy a lánya iskolájában azt hitték a barátnőmről, hogy ő is odajár. :)

Amit én láttam rajta, hogy valóban kimaradt nála az a nagy bulizós időszak, a szabadság illúziója (már suliba nem jársz, viszont nem is vagy még olyan felelős beosztásban a munkában, hogy aggódnod kelljen, „előtted az élet”, gondolod), ami a baráti körünkre jellemző volt a 20-as éveik táján. Ő is eljött bulizni azért időnként persze, de nyilván másképp látta a világot a gyerek felelősségével a vállán. De természetesen ez nem baj. :)

2013. szept. 3. 09:56
 32/42 anonim ***** válasza:
(31. vagyok, elnézést az első sorban „barátnőm kislánya” lenne a helyes.)
2013. szept. 3. 09:56
 33/42 anonim ***** válasza:
Úgy látom te már eldöntötted:)
2013. szept. 5. 17:44
 34/42 anonim válasza:
100%

Szia. Szerintem mindenképpen tartsd meg,légy boldog hogy anya lehetsz.

Hidd el sokan irigyek rád beleértve magamat is mivel nekem sem lehet babám.Tartsd meg és légy büszke a gyermekedre ő a tie és nem veheti el tőled senki. Ne másra hallgas,gondold át hogy mit fog gondolni a gyermeked ha majd egyszer meg mondják neki a nevelőszülök hogy. örökbe adtad.magát fogja okolni majd hogy nem kellet neked nektek.

Hidd el hogy felemelt büszke fejjel fogod végig tologatni az utcán a picidet és büszke leszel rá amikor valaki meg kukucskálja és mondhatod hogy igen ő az én gyermekem.

Én öszintén remélem hogy meg tartod és ne is gondolj másra csak arra hogy a te véred.

Ja apukad nem bírja el fogadni a tényt h fel nőttél gyermeked lesz,majd amikor az unokajával játszik rá fog jőnni hogy butaság volt h ellenezte.

Jah és majd levelezőn el végzed a sulit.

A haverok meg akkor igazi haverok ha a gyermekeddel egyűtt fogadnak el.

TARTSD MEG HIDD EL ENNÉL SZEBB ÉRZÉS NEM IS ÉRHET MINTHOGY ANYA VAGY!

2013. szept. 8. 18:00
 35/42 anonim ***** válasza:
Én három gyerekkel,köztük egy kisbabával végeztem el a nappalit,főiskolán.Kemény volt,de más is tanult pici baba mellett.Ha szereted,miért is adnád oda másnak.Természetes,a nagyszülői aggodalom,de ha az anyagiak rendben,a szívemre hallgatnák.
2013. szept. 15. 21:41
 36/42 anonim ***** válasza:
Szerintem teljesen természetes, hogy a szülés előtt bepánikoltál. Nekem 3 gyerekem van és bár mindegyiket akartam, nagyon is, a hormonoknak köszönhetően néha én is hülye dolgokon gondolkoztam. Pl.: hogy már van két gyerekem, végre túl vagyok a baby koron, nincs éjszakázás stb, biztos hogy újra akarom kezdeni ezt az egészet? De amint megszületik, te hordtad ki, te szülöd meg, meglátod és szerelmes leszel bele. Legerősebb kötelék az anya-gyerek kapcsolat. Apukád el fog olvadni tőle! Fiatal vagy még nagyon, de olyan szuper lesz, hogy mikor te 25 éves leszel, ő már suliba megy. Jó fiatal anyukának lenni! Főleg ha kapsz támogatást. Várd őt szeeretettel, nem kell most eldöntened, hogy öröbe adod-e vagy sem. Bármikor meg lehet tenni. Mások sorba állnak csecsemő korú gyermemekért, mert nekik nem adatik meg az a csoda, ami neked most ott van a pocakodban. Ne a félelem alapján cselekedj, az rossz tanácsadó! Mi nők, úgy vagyunk kódolva genetikailag, hogy ha mondjuk most még is örökbe adod, egy életen át kísértene ez a dolog. Hidd el, minden babakocsiba benéznél és megfordulna a fejedbe, hogy az a baba aki benne fekszik, lehet hogy a te gyereked. Jól dönts és megírnád ha megszületett, hogy milyen anyukának lenni és hogyan döntöttél? Akár privátban is!! Drukkolok nektek nagyon!
2013. szept. 17. 09:18
 37/42 anonim válasza:

Szia:)

Habàr 19 vagyok, előfordult màr, hogy irigykedtem anyukàkra, akiknek babàjuk van... :) ha most úgy adódna, eszembe sem jutni elhajtani... Szeretnèm imàdnàm:)

Nektek sok boldogsàgot ès kitartàst, sok-sok szeretetet!!!! :)))

19/N

B.

2013. szept. 17. 16:59
 38/42 anonim válasza:

34es vagyok:-)

Na mire jutottál?

:-)

2013. szept. 20. 19:24
 39/42 anonim ***** válasza:

Én is 17 évesen szültem, leérettségiztem, most 19 vagyok, gyógyszer mellett maradtam terhes, a fiam 20 hónapos, az apjával együtt vagyunk, ugyanúgy élünk, mint egy normális család, csak mi még fiatalok vagyunk :)

Igen is vannak barátaink, én felnőttképzésen tanulok GYES mellett, a párom dolgozik, néha eljárunk szórakozni, néha együtt, néha külön, szerencsére anyósomék és a szüleim is segítenek amiben lehet(pl vigyáznak a fiúnkra ha szükséges), így van időnk egymásra is, szórakozni is. Persze nincs ott állandóan a gyerek,főleg, hogy most már olyan nagy(amíg kisebb volt sokkal többet voltunk otthon, de akkor sem a négy fal között ültünk), hogy szinte mindenhová lehet vinni magunkkal, kirándulni, hosszabb utakra. Ha elmennénk szórakozni akkor a mamánál alszik, mi pedig kikapcsolódunk :) Minden házaspár eljár szerintem :) Ja és a barátok.. A "nagy barátságokból" két barátnőm, tart ki mellettem a mai napig, az összes többit zavarja a fiam jelenléte, már pedig ha nem muszáj nem "passzolom le", így ők mentek az életemből nem a fiam! :) Azóta nagyon sok nálam idősebb(30 fölötti) anyukával jóban vagyok, közös séták, játszóterezés, stb. :)

Sok sikert, boldog babavárást, remélem sikerül jól döntened!

2013. szept. 23. 20:33
 40/42 mi a fene ***** válasza:
Hogy döntöttetek ?
2014. nov. 7. 18:39
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!