Segitség! Jövő honap 21. én megszülöm első gyermekem,17éves leszek. Nemtudom mi legyen, örokbe adás?
.a csaladba mindenki tamogatna ,penz van eleg a baratom is suli mellett dolgozik,nemis keveset keres,meg vegulis mindenki orul a babának...
Csak apa felvetette h ezutan h lesz normalis eletem,a barataim,az iskola,a bulik a szorakozas...(apam orul neki a legkevesbe vegig leakart rola beszelni)..kétségbe vagyok esve h mit tegyek.
es a tanulasi reszben igaza van...vagy nemtudom...
Kerlek segitsetek ...örökbe adjam? Kesobb megbannam vagy mit tegyek?
Kérlek titeket...az elitélő válaszokat..pl: 17 evesen nem kelett volna felcsinaltatni magadat...keruljuk..
Köszönöm..számitok minnél segitőbb,értelmesebb valaszokra
Nehogy örökbe add, hiszen szeretitek. :) Te már megválaszoltad a saját kérdésedet.
Gondolj bele, ha örökbe adnád és később ugye úgyis születne másik babád, örökké ott lenne az űr az első után!!!
Ha van benned elég kitartás meg fogod tudni csinálni a sulit a baba mellett is. Főleg ha a szülők 500 m-re laknak (remélem nem 500 km akart lenni)
Minden jót nektek az életben, meglátod megszületik, és amikor meglátod a kis arcát, az örökbe adás gondolata is óriási butaságnak fog tűnni.
Lehet hogy igazad van:)
de amugy 500meter :)
szerintem ez nem kérdés!!!! tartsd meg, van aki támogat, az a lényeg. prsze nem mindenki, de az az ő bajuk. egy huszon-harmincéves anyukát sem biztos, hogy mindenk támogat, ez nem kortól függ. egyébként meg hátha változik, ha meglátják a babát.
tanulni lehet később is, akár egyetemet is, ha a párod veled van, minde rendben lesz. persze nehéz az elején, de fontos, hogy ne szégyelj segítséget kérni, ha kell!!!
sok boldogságot!!!!
Szia en 16 eves vagyok es 20 hetes terhes.az elitelo embereknek leirom a sztorimat.a baratommal ovszerrel vedekeztunk nem vettuk eszre h megtortent a baj.mindig rendsuertelen.menstruaciom volt raadasul az elso ket honapban meg is jott a menzesz.amikor kiderult a terhesseg mar 12hetesek voltunk es eszunkbe sem jutott elvetetni amugy sem
Ugy dontottuk megtartjuk mi hoztuk ossze mi csinaljuk vegig.szerencsere mindkettonk szulei tamogatnak minket mindenben.
Kivanok neked nagyon sok szerencset es sok sok boldogsagot a babahoz.Mellesleg nekem is kislanyom lesz.:))
Nah az szuper :) remelem nagyoromodet fogod lelni a babakihordasaban..amig vegig a pocakodban novekszik...a kis pofijat mikor latod folyamatosan noni,fejlodni az ultrahangon. Remelem veletek is minden rendbe lesz...vigyazz magadra,magatokra..!
Nagy egeszseget mindkettotoknek,harmotoknak!
Igaza van az egyik hozzászólonak:Te már eldöntötted hogy megtartod a gyermekedet,hiszen olyan szeretettel beszélsz a kislányodról!Jól teszed!Lesznek nagyon nehéz pillanatok is,de amikor először a karodban tartod,amikor először rád mosolyog majd,amikor először mondja hogy anya,hidd el minden másért kárpótól majd!
Az unokatesóm 17 éves múlt amikor megszületett az első babája,azóta van még egy 4 éves és egy 1 éves gyermeke.Ma már 34 éves és a 17 éves nagylánya mint ha a testvére lenne!!!Szóval még akkor is fiatal leszel amikor a gyermeked már kész "felnőtt" lesz!
26-os vagyok
köszönöm a jókívánságaidat,kívánom neked is ugyan ezeket,sok boldogságot nektek!:) tuti rendben lesz veletek minden,kicsit magamat látom benned,én is ugyan így imádom és ragaszkodom a kislányomhoz!:) ha megszületett,azért írj nekünk és egy képet is linkelj ha lehet,szorítunk nektek!:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!