Felver kis fekete (nem roma) kislanyt szeretnek orokbe fogadni! Hova fordulhatok?
Teljesen egyet ertek a kerdezovel!!!!!
En inkabb nem minositenem egyesek "valaszat".
Kutya vàsàr...
Inkàbb maradnàl csöndben...
Aki nem tud normàlis vàlaszt adni KÖNYÖRGÖM halgasson màr!!!!!!!!!!
Utolsó előtti! Köszönöm!
Első sorban azért szeretnék feketét mivel én is "az" vagyok.
De majd utànna jàrok hol-mik a lehetőségek.
A kérdésemmel senkit nem szerettem volna megbàntani, és faji kérdést csinàlni a dologból.
De azért szerintem mindenki,legalàbbis a legtöbben biztos igyekeznének a sajåt fajtàjukhoz való babàt örökbe fogadni.
Nem mindenki Angelina Jolie ...
Ezt úgy értettem, hogy az ő gyermekei igen vàltozatosak!;)
Mellesleg minden tiszteletem az övé. Bàr én is megtehetném!
Tényleg szomorú, ahogy nekiestek egyesek a Kérdezőnek, anélkül, hogy tudnák az okát! Teljesen érthető, hogy a saját gyermekei mellé hasonlót szeretne, és az is mindegy, milyen okból. Ennyi erővel azzal is támadhatnánk, hogy minek neki örökbefogadni, ha már van úgyis saját kettő...
Kedves Kérdező, ajánlom még figyelmedbe a Gólyahír egyesületet, ott azt is figyelembe veszik, hogy a leendő szülőre lehetőség szerint akár hasonlítson is a gyermek... Természetesen a "leszűkített paraméterek" jócskán meghosszabbítják a várakozási időt, de érdemes több helyen is próbálkozni, sajnos az a tapasztalat, hogy félvér gyermekek után nem kapkodnak (nyilván pont azért, mert mindenki inkább magához hasonlót szeretne), így akár időt is nyerhetsz, feltéve, ha nem kikötés a kora és a neme.
Az örökbefogadáshoz szükséges procedúrákon túl vagy már? Mert bizony évekbe is beletelhet az egész..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!