Felver kis fekete (nem roma) kislanyt szeretnek orokbe fogadni! Hova fordulhatok?
Ha a Kérdező azért szeretné így, mert mondjuk ő is félvér, akkor is teljesen mindegy lenne neki a gyerek neme...
Kedves Kérdező, az a szomorú hírem, hogy ez nem így működik. Szerintem Magyarországon amúgy is kb. a nullához közelíthet az örökbe adható félvér gyerekek száma.
Édes Istenem...:(
Hát ne haragudjatok.. de nagyon tudjátok bántani a másikat...
Én senkit nem bántottam meg a kérdésemmel, (úgy gondolom) de miből gondoljátok, hogy divatból szeretném...
Igen a két saját gyermekem mellé szeretnék még Örökbefogadó Anya lenni...
egy egyszerű ártatlan kérés volt... hogy van e lehetőség arra amit szeretnék...erre ti...
Miért nem lehet egyszerűen a kérdésre válaszolni? Miért kell egyből a másiknak ugrani, hogy "fehér már nem is jó, anya akar lenni? divatból? "
szégyelljétek magatokat...
Ezúton köszönöm azoknak akitől normális választ kaptam!Bár mindenki ilyen lenne!!!
Szerintem ha mongolt, etiópot, indiànt vagy szenegàlit írtam volna ...akkor is ez a reakció. Vérlàzító? Miért? Kötelező lenne nekem fehér gyermekre vàgynom?
Semmilyen magyaràzattal nem tartozom neked/nektek de megteszem.
Van màr két majdnem félvér gyermekem. Egy kisfiú és egy kislàny. Édesanyàm Délafrikai apukàm Magyar.Én màr itt születtem.
Szeretnék segíteni egy gyermeken és ennyi. A vérvonal szerintem nem lényeges.
Nem értem miért kellett volna a kérdésembe belefogalmazni honnan szàrmazom...
Egy Magyar nő nem fogadhatna örökbe félvért!
Szàmomra az a vérlàzító, hogy egy egyszerü kérdésre egy normàlis vàlaszt kapok. A többi ....hagyjuk...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!