Szerintetek van olyan, aki örökbe fogad egy roma, vagy egy fogyatékos babát?
Figyelt kérdés
2013. máj. 18. 21:42
41/45 söjtör válasza:
Szerintem a fehér gyerekeket mind romáknak kellene fölnevelni, hogy legyen bennük élet; a roma gyerekeket pedig meleg pároknak kéne adni, hogy megtanulják az élet finomabb dolgait is, a fehér pároknak pedig mind fogyatékos roma babákat kéne fölnevelniük, mert csak nekik van hozzá türelmük.
42/45 anonim válasza:
Nekem van roma ismerősöm, magyar nevelőszülőknél élt, mivel az igazi anyja alkesz volt... Normális, kedves srác, meg kedvelem őt, sose balhézott. :) Érettségije van, jól tanult, autófényezőként dolgozik jövő hónapba megy ki külföldre melózni. Az igazi anyjával találkozott már, és megomndta h neki nem kell az az áéletmód h alcoholizáljon, lopjon, stb... Teljesen igaza van
43/45 anonim válasza:
Nem messze lakik tőlünk egy házaspár, akik minden nap 3 ázsiai kislánnyal sétálnak. Valaki a kínaiakat nem szereti, valaki a roma származásúakat, szerintem tök mindegy, a lényeg, hogy szeressék őket.. :)
44/45 anonim válasza:
én nap mint nap látom a romákat és elszörnyedek, tényleg van köztük normális aki dolgozik és a családjának tiszteségesen probálja elöteremteni mindent a megélhetéshez! De örökbe nem fogadnék, sokan saját maguk bevalják hogy direkt isznak cigiznek a terheségük alatt sőt láttam olyat is aki direkt ütöte a hasát hogy beteg gyerekük szülesen mert több pénzt kapnak utánuk, plusz öket a vérfertözés sem zavarja, és én lelkileg nem birnék egy beteg gyermeket nevelni!
45/45 anonim válasza:
Kedves Kerdezo!Igen en!Most indultunk el az orokbefogadasi uton,a sajat negy MAGYAR gyerkocom melle szeretnenk orokbefogadni egy roma kisbabat.A gyerek szo akar magyar akar roma ugyan azt jelenti,egy kis eletet.Es sajatomkent,nagyon fogjuk szeretni Ot is!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!