Egy állami intézmény valóban több szeretetet tud adni egy gyereknek, mint egy meleg pár?
Figyelt kérdés
A TV2 Napló című műsorának mai adásában Mohay Tamás, a Nagycsaládosok Országos Egyesületének elnökhelyettese nyilatkozott úgy, hogy egy állami intézmény több szeretetet tud adni egy gyereknek, mint egy meleg pár.
Mi erről a véleményetek? Valóban ilyen emberek kellenek egy ilyen szervezet élére? Egy gyerek inkább legyen állami árvaházban, meglehetősen bizonytalan jövővel, mint egy szerető meleg párnál anyagi biztonságban?
#meleg #homoszexualitás #gyerek #szeretet #napló #árva #állami #Nagycsaládosok Országos Egyesülete #örökbefogadás #Mohay Tamás
2013. ápr. 21. 19:30
31/37 anonim válasza:
http://www.gyakorikerdesek.hu/csaladi-kapcsolatok__szulo-gye..
Ők a mi "jóságos" melegjeink akik nem ártanak senkinek. Na persze ezekből lesznek pár év múlva azok akik majd kisfiúkat rontanak meg a ti támogatásokkal. Nem lehet megtűrni semmilyen formában ezeket az állatokat.
33/37 anonim válasza:
Tele van a világ agresszív heteroszexuális férfiakkal - sõt, jó néhány pedofil is van köztük - mégis hiba lenne ez alapján azt feltételezni, hogy minden hetero férfi agresszí vagy pedofil. Ugye? Akkor pár helytelenül beszélõ vagy viselkedõ meleg miatt miért kell elítélni az összes meleget?
34/37 anonim válasza:
30-as: bárcsak az élet tényleg ilyen egyszerű lenne... Ugye te is érzed, hogy egy szemüveg korántsem ez a súlycsoport? Nyilván értem a logikád, és tényleg, én lennék a legboldogabb, ha így meg lehetne oldani, de úgy őszintén... szerinted majd te (nem konkrétan te, mielőtt valami negatív értékelést vonnál le) megtudod győzni a sok hülye (bocsánat) homofób szülőt, aki a gyerekét védi? Mert szerintem nem tart még itt Magyarország...
35/37 anonim válasza:
Szégyen,hogy Európában ilyen ember bármilyen beosztásban lehet,ami a gyerekneveléssel kapcsolatos.
36/37 anonim válasza:
dehogy, felhaborito meg a feltetelezes is. az ilyeneknek valaki igazan raulhetne a szajara, es belesz*rhatna mar vegre
37/37 anonim válasza:
Azt hittem ez egy mostani kérdés, de nem, 2013-as. Látjátok....bambák voltunk, pedig már 10 évvel ezelőtt is voltak jelei ennek a tébolynak, ami ebben a pöce országban megy. Ma csak beszélnek róla, holnap már valóság. Belegondolni sem merek, mi lesz itt 5-10 év múlva...remélem már nem is érint majd, mert heted hét határon túl leszek addigra.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!