Csajszibarackk kérdése:

Segitseteeeeek! Hogy lehet bejutni mielobb egy anyaotthonba? (Budapesten ill kozvetlen kornyeken)

Figyelt kérdés
20eves vagyok,14hetes terhes.Edesanyam kitagadott a csaladbol terhessegem miatt,es tovabbi 5tesomra akar koncentralni....Baratommal szakitottunk...S nincs hova mennem,viszont a babat tisztessegben megakarom szulni,majd orokbeadni,mert nincs mas valasztasom!:(( Kerlek segitsetek nekem!!!!

2012. szept. 3. 20:16
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:

egyáltalán ne gondold, hogy bárki is utálna.

kitartást kívánok!

2012. szept. 4. 22:03
 12/15 anonim ***** válasza:

Menedek Alapitvany!!!

Segiteni fognak hidd el,megadok nehany elerhetoseget. Ha meg nem tudod kinek akarod orokbeadni a babat abba is segitenek,ezzel is foglalkoznak.

Elerhetoseguk:

[link]

Ez a weboldaluk de mindjart kimasolom neked az elerhetoseguket es tel.szamukat.

[link] szolgalati-terulet/mamasotthon

Most latom,hogy a Mamas otthon cime nincs fent ,nem tettek nyilvanossa. Telefonalnod kell es akkor megadjak majd.

Itt van ket telefonszam:

Telefon: 06-1-226-2756

Mobil: 06-20-999-7280

Remelem tudtam segiteni.

Minden jot Neked!!!

2012. szept. 5. 05:27
 13/15 anonim ***** válasza:

Én azt javasolnám Neked, hogy örökbeadással foglalkozó alapítvánnyal vedd fel a kapcsolatot! Ők segítenek a bajba jutott kismamáknak.

Pl. Fészek Alapítvány, Alfa Szövetség, Együtt az Életért Alapítvány, Bölcső Alapítvány vagy Gólyahír!

Itt szakemberek dolgoznak, segíteni fognak!

Kitartást, minden jót kívánok!

2012. szept. 17. 15:16
 14/15 anonim ***** válasza:

Szia!Nem tudom,hogy azóta hogyan áll a helyzeted de ha esetlegesen az örökbeadáson gondolkozol,kérlek szépen írj!

Ne haragudj a rámenősségem miatt,de régen vágyunk egy kisbabára!

Ha jobbra fordult az életed,akkor minden jót és sok örömet kívánok a picikéhez!

2012. nov. 18. 21:15
 15/15 Roland270 válasza:
0%
Szerintem gondold át az örökbe adást! Bármilyen szegénységben is nevelés fel, akkor is TE neveltek fel, mert az a gyermek tiéd és téged illet! Hidd el, hogy később fogod megbánni. Annak a csöpségnek TE vagy az anyja és neki rád van szüksége. Végig kel nézned ahogy fel nől, ahogy játszik, ahogy nevet és ahogyan sír! Ne vedd el sem magadtól sem tőle ezt az érzést! Hidd el csodálatos dolog. Nincs az a pénz illetve gazdagság ami ezt pótolhatná! Nekünk van egy három éves kis fiú és ami szeretetet kapunk tőle, nem ér fel semmivel! Fantasztikus érzés! Kívánom, hogy éld át TE is ezt a fel emelő érzést!!!!
2012. nov. 24. 21:36
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!