Segitseteeeeek! Hogy lehet bejutni mielobb egy anyaotthonba? (Budapesten ill kozvetlen kornyeken)
Jajjj most láttam csak meg a nevedet :(
A barátod nem fog segíteni? ATtól még hogy szakítottatok még segíthetne...
Védőnőt, családsegítőt kérdezz, biztos tudnak segíteni. Nagyon sajnálom hogy így alakult :(
20 ebesen 14.hetesen nemis lehetne mar max akkor ha beteg a baba..De arra amugy sem lennek kepes..korabban ez mar kiderult amikor minden hozzamtartozom ezzel nyuzott h menjek el..S amikor megtortem mar..kiderult kicsusztunk az idobol.
Baratommeknal lakom..de baratommal csunyan ossgekaptunk tegnap,s ez regen is elofordult mar,szoval keresnem kell egy B megoldast vesz esetre ha megint osszevesznenk,mert erre se nekem se a babanak nincs szuksege,de valahova mennem kell.Aztan ha megszuletik egy szereto csaladba szeretnem adni nyilt orokbeadassal!Mert en nem tudnam neki megadni azt amit erdemelne..S azt akarom h ne csonk csaladban nojjon fel!!! Vecses a tartozkodasihelyem,18ker a lakhelyem!!
Bátor döntést hoztál, minden tiszteletem a Tiéd!
A lakhelyed szerinti illetékes családsegítőnél biztosan segítenek, illetve a védőnőd tud segíteni. Ezen kívül keresd fel valamelyik nyílt örökbe fogadással foglalkozó alapítványt, ők is segítenek Neked, ebben biztos vagyok.
Esetleg a NaNe- t keresd fel, ők ugyan bántalmazott nőkkel foglalkoznak de tudnak ajánlani ha kell pszichológust és más, praktikus dolgokban segíteni tudó szervezetet/ személyt.
Nagyon felek ettol az egesztol,attol hogy ha majd megszuletik es latni,erezno fogom:(Noh meg persze ez a 9honap is...
De muszaj leszek orokbeadni,hogy neki jobb legyen!Lehet utalni fog azert mert lemondtam rola,de legalabb en tudni fogom,hogy nem azert tettem,mert nem akartam ot,hanem mert a legjobbat akartam neki! Ha nem akartam volna..akkor mar reg tul lennek az abortuszon..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!