A nevelőszülő megmondhatja azt hogy melyik gyermeket szeretne nevelni/befogadni? Ha csak azért akarok nevelőszülő lenni hogy segítsek egy kisfiún, mivel az apja egyedül neveli, az anyja elhagyta babakorába, az apa nem tud csak d.e munkát vállalni..
Tehát: van egy kisfiú akit egyedül nevel az apja (az anyja már csecsemőkorában lelépett) az apát eddig segítette a saját anyja aki most különböző betegségekben szenved.
Az apa csak délelőttös munkát vállalhat amíg a gyerek oviba van, viszont többszőr előfordul hogy nincs munkája/pénze.
A kisfiam aki 3eves a kisfiúval a játszótéren ismerkedett meg, jól elvannak, es sajnálom nagyon helyzetüket.
Csak azért lennék nevelő hogy segítsek rajta.
Ha az apa szeretne hogy én neveljem a gyerekét legalább amíg picit anyagilag rendbejön, én is szeretném, akkor adhatják nekem a gyereket , ha én (egyelőre) ezért akarok nevelő lenni?
Van férjem is, haz is és beleegyezne ö is
10-re
Khm, millió egyedülálló szülő képes ezt a problémát megoldani. Csalad, barátok, bébiszitter. Ezzel a logikával a gyerek 12-14 éves koráig egyetlen szülő se tudna normálisan dolgozni
8# nem muszálj irnod , sőt jobb hisz látom direkt teszed a hülyét hogy megértsd mi a helyzet.
Nem szeretném ha elrontanád a kérdésemet hogy vitatkozásra fordítod azt !!
az értetlenkedésed és kótözködésed miatt, tehát ne írj!!
7# köszi, erről van szó!
Apuka dolgozik folyamatosan, de sajnos van olyan amikor vmi közbejön, az építkezés nem olyan hogy bemész és hó végén fix időben fix fizetés, teljesen más.
12# van amikor bizonyos okok miatt nincs az se.
Es nem az én logikámról van szó!! Nemis én vagyok ilyen helyzetben!!!
Most komolyan ennyire rosszindulatú ember vagy??!
Miért kötsz belém, ne folytasd
16nak igaza van, én is egyedül vagyok vele.
Keressen másik munkát!
"Az apa csak délelőttös munkát vállalhat amíg a gyerek oviba van, viszont többszőr előfordul hogy nincs munkája/pénze."
Nagyon sokan dolgoznak délelőtt mi ezzel a probléma? Éjszaka akar jár vagy mi? Az meg, hogy sokszor nincs munkahelye és pénze csakis a sajár hibája. Senki nem mondta neki, hogy nem mehet el dolgozni amég a gyerek az óvodában van.
Gondolom inkább a pénzért akarod csinálni, máskülönben ingyen is vigyáznál rá, ha annyira segíteni akarnál.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!