A nevelőszülő megmondhatja azt hogy melyik gyermeket szeretne nevelni/befogadni? Ha csak azért akarok nevelőszülő lenni hogy segítsek egy kisfiún, mivel az apja egyedül neveli, az anyja elhagyta babakorába, az apa nem tud csak d.e munkát vállalni..

Figyelt kérdés

Tehát: van egy kisfiú akit egyedül nevel az apja (az anyja már csecsemőkorában lelépett) az apát eddig segítette a saját anyja aki most különböző betegségekben szenved.

Az apa csak délelőttös munkát vállalhat amíg a gyerek oviba van, viszont többszőr előfordul hogy nincs munkája/pénze.

A kisfiam aki 3eves a kisfiúval a játszótéren ismerkedett meg, jól elvannak, es sajnálom nagyon helyzetüket.

Csak azért lennék nevelő hogy segítsek rajta.

Ha az apa szeretne hogy én neveljem a gyerekét legalább amíg picit anyagilag rendbejön, én is szeretném, akkor adhatják nekem a gyereket , ha én (egyelőre) ezért akarok nevelő lenni?

Van férjem is, haz is és beleegyezne ö is

aug. 27. 05:24
1 2 3 4
 11/32 A kérdező kommentje:
9# normális válaszokat szoktál írni , miért olyan nehéz felfogni hogy van ilyen is amikor az apa egyedül neveli a gyereket es nincs képzettsége , építkezésben dolgozik es bármilyen munkát nem vállalhat el csupán azért mert nincs kire hagyja a 4-5éves fiát?
aug. 27. 07:39
 12/32 anonim ***** válasza:
77%

10-re

Khm, millió egyedülálló szülő képes ezt a problémát megoldani. Csalad, barátok, bébiszitter. Ezzel a logikával a gyerek 12-14 éves koráig egyetlen szülő se tudna normálisan dolgozni

aug. 27. 07:40
 13/32 A kérdező kommentje:

8# nem muszálj irnod , sőt jobb hisz látom direkt teszed a hülyét hogy megértsd mi a helyzet.

Nem szeretném ha elrontanád a kérdésemet hogy vitatkozásra fordítod azt !!

az értetlenkedésed és kótözködésed miatt, tehát ne írj!!

7# köszi, erről van szó!

Apuka dolgozik folyamatosan, de sajnos van olyan amikor vmi közbejön, az építkezés nem olyan hogy bemész és hó végén fix időben fix fizetés, teljesen más.

aug. 27. 07:47
 14/32 A kérdező kommentje:

12# van amikor bizonyos okok miatt nincs az se.

Es nem az én logikámról van szó!! Nemis én vagyok ilyen helyzetben!!!

Most komolyan ennyire rosszindulatú ember vagy??!

Miért kötsz belém, ne folytasd

aug. 27. 07:51
 15/32 A kérdező kommentje:
12# a logikára ertettem a fenti válaszom hogy ilyen logikát írtál. De ne folytasd legyszives, nem értem miért kötsz belém
aug. 27. 07:52
 16/32 anonim ***** válasza:
100%
Nem vagyok rosszindulatú. Egyedülálló anyaként neveltem a gyerekemet szuletesetol 8 éves koráig. Eszembe nem jutott nevelőszülőhöz adni. Akarni kell és meg lehet oldani. Mindenütt van bébiszitter, gyesen lévő anyuka, akinek pénzre van szüksége és kisnyugdijas is. De valóban egyszerűbb lepassszolni a gyereket. Te se vagy százas, ha bevallalsz egy vadidegen gyereket, csak mert apuka életképtelen
aug. 27. 08:01
 17/32 anonim ***** válasza:
100%

16nak igaza van, én is egyedül vagyok vele.

Keressen másik munkát!

aug. 27. 08:08
 18/32 anonim ***** válasza:
100%
Hiába a sok mantra, miszerint az anya és apa ugyanolyan értékű szülő és mindketten ugyanugy képes ellàtni a saját gyereküket, sajnos ez is csak azt mutatja, hogy nem így van. Tisztelet a kivételnek.
aug. 27. 08:22
 19/32 anonim ***** válasza:
92%
De arra továbbra sem válaszoltál senkinek, hogyha ennyire segíteni akarsz, miért nem vigyázol rá ingyen, mint bébiszitter? Ha jól értem, ez annyit takarna, hogy ovi előtt/után vigyáznál rá pár órát pluszban, amíg az apja dolgozik. Ezt megteheted most is, a gyámügy áldása nélkül is.
aug. 27. 08:56
 20/32 anonim ***** válasza:
91%

"Az apa csak délelőttös munkát vállalhat amíg a gyerek oviba van, viszont többszőr előfordul hogy nincs munkája/pénze."

Nagyon sokan dolgoznak délelőtt mi ezzel a probléma? Éjszaka akar jár vagy mi? Az meg, hogy sokszor nincs munkahelye és pénze csakis a sajár hibája. Senki nem mondta neki, hogy nem mehet el dolgozni amég a gyerek az óvodában van.

Gondolom inkább a pénzért akarod csinálni, máskülönben ingyen is vigyáznál rá, ha annyira segíteni akarnál.

aug. 27. 09:38
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!