Mit tennétek, ha felbukkanna egy gyereketek,hogy fogadd örökbe?
6 évvel ezelőtt elvette Tőlem a kisfiamat az édesapja, és külföldre költöztek, sokáig ment a rendőrségi, gyamugyi és birosagi procedúra, de sajnos a felügyelet végül hozzá került, mert én a sok nyomás hatására lemondtam. Most 8 éves a kis fiú,5 éve nem láttam egyáltalán, és ma felhívott egy rokonától,hogy hozzám akár jönni , mindent tud a múltról hogy mit éltem át mert ő is bántalmazott , az apukája eldobta őt magától, iszik és szeremcsejatekos, ezt.kint elhiszem mivel régen is ilEn volt... és hogy nincs hol lennie, stb..mindezt Karácsony estéjén.
Nekem azóta van házasságom egy irtó rendes férjem, született egy féléves kislányunk és éljük nyugis boldog életünket... de mindketten nagyon sajnáljuk azt a kedves megtört kisgyereket aki ma.Németországból kétségbeesetten hívott mindket segítséget kérve.
Tapasztalat van esetleg?
Csak normális és nem megvető válaszokat szeretnék megértéssel.
Köszönöm
"A SAJÁT gyerekedet nem kell örökbefogadnod. A tiéd.."
Ha a bíróság teljes mértékben megvonta a szülői felügyeleti jogot, onnantól ugyanis a gyerek a másik szülő házastársa számára orokbefogadhatóvá vált. A kérdező csak úgy nem vehetné magához ezt q gyereket, mert jogilag nincs köze hozzá. Hosszú eljárásban a szülői felügyeleti joga vissza állítható.
Amúgy meg kicsit túl tolt kamu, 5 év nulla kapcsolattartas után hogy a viharba tudna már téged felhivni? Honnan tudja a számodat, bakker?
Nem tudom elolvassátok e, igazából nem is érdekel nagyon.
Nem kamu. Nem értem miért tennék ilyet ki ide. Karácsonykor... ha nem lenne igaz.
Anno bíróság előtt beleegyeztem a felperes javára aki az apja, q kizárólagos felügyeletbe a külső megszorítások miatt pl hogy anyám nem segített tovább és nem volt hol lakom,se pénzem se lelki stabilitásom. És manipulalhato voltam még naiv aki eleinte hogy soha nem fogja megtenni amit tett.
Igen kisfiúnak hívom mert nekem már már nincs kötődésem annyira hozzá.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!