Titeket zavarna, ha legjobb barátnőtök ragaszkodna gyereketekhez, mert neki nincs sajátja?
Csak elméleti kérdés.
Legjobb barátnőm régóta tervezgeti, hogy mi lesz, hogy lesz majd ha egyszer lesznek gyerekei, és mindig azt mondta hogy majd én leszek a keresztanyja.
Mivel, nekem nem valószínű hogy lesz egészségügyi problémák miatt, kicsit beleéltem már magam a szingli nagynéni szerepbe, aki tök jó programokra viszi a gyereket, amíg ők tudnak pihenni.
Ugyanakkor meg a párjának vannak testvérei, szóval miért pont én kellenék oda.
És ugye ha az embernek családja lesz, akkor barátok gyakran eltávolodik, és parázok, hogy mi lesz, hogy lesz, mert ugye a magány nem túl jó, főleg ha korábban szoros volt a barátság.
Nagyon előre szaladtál. Ha jól értem, egyelőre egyikőtöknek sincs gyereke, bárhogy alakulhat.
Egyébként a baráti kapcsolatok többsége pont azért romlik meg, mert a gyerektelen fél megunja, hogy a gyerekes csak a gyerekről tud beszélni, meg nem tud már annyit menni a gyerek miatt, bulikázni, ilyesmi, szóval önfeledt kikapcsolódásra kevesebbet vagy egyáltalán nem tudnak menni. Szóval, inkább a gyerektelen fél fordul el a gyerekestől. A leírás alapján nálad ez a veszély nem fenyeget.
Azt meg ne gondold, hogy azért, mert a párjának vannak testvérei, kapkodnak érte, hogy vigyázhassanak a gyerekre. Vagy lesz addigra sajátjuk, elég az nekik, vagy nem akarnak, élik az életüket, dolgoznak. A szülők általában örülnek, ha néha le tudják passzolni valakinek a gyereket. Nem nagyon láttam olyat, ahol menne a verseny. Az csak a szülés előtt van, ott még mindenki fűt-fát ígér.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!