Ha nem csecsemőt fogadnánk örökbe, hanem pár éves kisgyermeket, kb mennyivel számíthatnánk rövidebb várakozási időre?
Figyelt kérdés
Egészséges, fehérbőrű vagy bizonytalan gyermeknél maradva, mint az átlag. Ilyenről nem találok statisztikát, hogy hogyan alakul a várakozási idő, ha pl. elkezdjük a gyermek életkorát felvinni, 2-3 évesig, vagy akár 4-5. Van tapasztalatotok bármi hasonlóval?
Illetve a rangsorban min múlik hogy hova kerül egy házaspár? Figyelembe veszik az életkorukat? Pl. egy 40év körüli párt lehet hogy előrébb sorolnának, azon okból hogy egy 22 éves házaspárnak több ideje van várni, akár éveket is? (ugye van max korkülönbség is, ezért kérdezem)
köszönöm!!
2023. nov. 9. 07:38
11/13 A kérdező kommentje:
Ezt nem teljesen ertem, a gyerekert fizetni kell? Marmint milyen osszeg ez? Vagy csak valamifele papirkezelesi-szerzodeskotesi stb kisebb osszegrol van szo vagy mi ez?
2023. nov. 15. 09:00
12/13 A kérdező kommentje:
Tenyleg erdekene mire gondolsz, kicsit durva lenne, konkretan emberkereskedelem ha mondjuk x millioert lehetne gyerekhez jutni, vagy akar aukcio szeruen:D
2023. nov. 15. 09:09
13/13 anonim válasza:
Igen, szerintem is durva, de így működik. Érdeklődhetnél a TErületi GYErmekértékesítési SZervezetnél (TEGYESZ), de nem vagyok benne biztos. Így kelnek el gyerekek és mivel nem bizonyítható, nics felelős sem. Pedig ez durván zajlik. Próbálj elbeszélgetni nevelőszülőkkel...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!