Kinek mennyit kellett várni arra a bizonyos hívásra?
Imádom, hogy olyanok szólnak hozzá, akik ismeretlenek a témában. 🤦🏼♀️
Soha nem a szülőknek keresnek gyereket. A gyermek érdeke az első, nekik keresik meg a határozatot kapott párok vagy egyedülállók közül a legmegfelelőbbet. A várakozási idő azzal csökkenthető, minél elfogadóbb a leendő szülő. Érdemes lejjebb adni, elfogadni más származású, vagy bizonyos betegségekkel együtt élő gyermeket, kitolni a korhatárt, stb. Jó hosszú az a lista, tessék átrágni magatokat rajta. Simán lehet olyan problémája egy gyerkőcnek, ami másnak túl sok nehézséggel járna, nektek pedig pont belefér.
Az elmúlt pár évben 3 barátnőm is így lett édesanya, mindhárman a határozat kiadásához képest egy éven belül kaptak gyerkőcöt. Egy csodaszép 4 éves egészséges magyar kislány, egy cigány, gondozatlan terhességből született, de szintén egészséges egy hónapos kisfiú és egy 10 hónapos, extrém koraszülött, de minden lemaradását hipp-hopp behozó kislány találta meg a szüleit. ❤️
Az én gyerekem is egészséges volt még 1 hónaposan,meg még 1évesen is.Aztán sorra jöttek a gondok.Szóval, ez semmit sem jelent.
És a rokonunk kislánya is teljesen egészséges volt 6 hónapos koráig,most 5 éves,súlyos epilepsziás(dravet szindróma),járni csak segítséggel tud,beszélni csak szavakat tud,20 percenként vannak kis rohamai,és napi több nagyroham.És sajnos ezen a szinten fog maradni,mert a rohamok közben az idegsejtek pusztulnak,egy szélmalomharc a fejlesztése is,igazából azt próbálják,hogy ne veszítsen a tudásából.
Csak kérdezem miért is lettem lepontozva?Kérdésre válaszoltam.Nem akartam litániumot írni.Mert a a kérdés szempontjából nem ide tartozik.De ha valakit érdekel írjon rám és elmesélem a mi sztorinak.
30-as válaszoló voltam.
Magánutas örökbefogadás volt.
36-os vagyok. Most szeretnénk ugyan így kistesót.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!