Kinek mennyit kellett várni arra a bizonyos hívásra?
"Azok előnyt élveznek, akiknek még lombikkal sem lehet."
Ez nem igaz, nem tesznek különbséget, ki miért akar adoptálni. Egy csomóan vannak úgy várólistán, hogy mellette még javában lombikoznak.
Most igazából kiváncsiságból átfutottam ezt a listát, és én nem találtam autizmust, kérlek mutasd már meg,hogy melyik az,mert mi is elvégeztetnénk ezt,főleg a gyereken.
Akkor már több értelme van spermadonoros lombiknak. Ott legalább meg tudják mondani, a spermadonorról mit kell tudni. Illetve a saját genetikáddal te is tisztában vagy.
Adoptálásnál teljes homály.
"én nem a lehetőséget látom benne hanem a "kísérleti egeret" teletomnek hormonokkal és még sorolhatnam mikkel"
Én 5 évig halogattam a "kísérleti egérkedést", de végül abból lett kisfiam.
A nővéred progeszteronos dolgát nem igazán értem. A progeszteronpótlásra első trimeszterben van szükség, utána már a méhlepény termeli.
"Aki bármit megtenne érte annak nem jön össze"
Aki elzárkózik a lombiktól, az messze nem a "bármit megtenne" kategória.
Az hogy autista valaki az nem bűn, csak máshogy kell kezelni, nevelni őket. És ha jól vannak kezelve akkor az élet sem lesz nekik nehéz.
De egyébként rengeteget kell várni. Ahogy előttem is írták
Szia!
Mi 2017 júniusában adtuk be a papírjainkat 2022 májusában érkezett a hívás.Ha nem lett volna a Covid 1 évvvel hamarább lettünk volna szülők.Most lesz 17 hónapos a kislányunk.
Nekünk még anno fizetős lett volna a spermadonoros lombik.Az más történet miért is nem mentünk bele.
Hát még megmondom őszintén nem tudhatom milyen betegségei lesznek (ha lesz egyáltalán)az idő megmondja majd.
Nem bántam meg és szerintem ez a fontos.Ő nekünk született ha lehet ilyet mondani.
6 napos volt amikor láttuk és 2 hetes amikor haza hoztuk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!