Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Volt már olyan, hogy diszkréte...

Volt már olyan, hogy diszkréten kellett figyelmeztetned valakit, hogy egy bizonyos illető előtt valamit ne mondjon? Ha igen, hogy történt?

Figyelt kérdés
Például megszorítod a kisgyermek kezét, hogy ne kiabáljon, miért olyan nagy az orra a bácsinak, vagy mondjuk aki nincs beavatva a dologba, de rájött, az egyelőre ne adja át ezt az infót az érintettnek, stb.
2023. márc. 21. 19:15
 1/2 anonim ***** válasza:
61%
Ha ültök akkor az asztal alatt érj a lábához vagy a lábaddal kicsit “rúgd meg”. Nézd egyfolytában és amint rád pillant vágj olyan “erről kuss” fejet. Ha nála van a teljója akkor írj neki, hogy erről ne beszéljen (persze ahogy leírtad te nyomkodd tovább ne legyen feltűnő, hogy te írtál neki) Én így szoktam.
2023. márc. 21. 19:20
 2/2 anonim ***** válasza:

Nemrég az asztal alatti rugdalással én is próbáltam figyelmeztetni valakit, de a személy nem vette a lapot és rákérdezett, hogy mi a fazért rugdosom az asztal alatt... Elég kínos lett a csend hirtelen, mert mindenki rájött, mit akartam.

Ùgyhogy legközelebb ha ilyen van, inkább küldök egy smst. :D

2023. okt. 25. 11:11

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!