Kinek mennyit kellett várni arra a bizonyos hívásra?

Figyelt kérdés
Sziasztok! Én 27 éves vagyok a párom 35. Az örökbefogadás mellett döntöttünk. Egy újszülött egézséges fehér babánál kinek mennyit kellett várnia? Válaszokat előre is köszönöm.
2023. okt. 10. 17:28
1 2 3 4
 11/39 anonim ***** válasza:
61%

Pont ezt akartam irni, mint az utolsó....

Egyrészt, nem minden autista pelenkás. Pont a többseg nem. Nagyrészükön nem is látszik, hogy beteg.

Másrészt nem 100%, hogy öröklődik.

Harmadrészt az örökbefogadott gyereknél honnan tudod, hogy nem az?! Nagyobb esélyed van egy sni-st örökbefogadni, mint egyet szülni

Már ez az észjárás sem bizonyítja, hogy jó nevelőszülő lennél ne haragudj.

2023. okt. 10. 18:29
 12/39 A kérdező kommentje:
Utolsó! Nemis nevelő szülő szeretnék lenni, hanem örökbefogadó szülő. És de, öröklődik.. mert voltunk genetikusnál és csinaltattunk genetikai panelt. Én személy szerint onzonek tartanam magam ha ennek ellenére bevallalnam mert a mai társadalom nem igazán igazodik a sérült gyermekekhez. Az hogy mennyire lenne autista nyilván nemtudom ez igaz. De hidd el ha benne lennél legalább egyetlenegy napra és látnád amit én, hidd el te sem vállalnad és akinek van választása nem ezt a szeretné ahogy én sem. Igen, tudom hogy bennevan a pakliba hogy az örökbefogadott gyermek is lehet autista. De nem 100szazalekra csak 50...
2023. okt. 10. 18:34
 13/39 anonim ***** válasza:
34%

Nem 100 % ra oroklodik.

Ne is haragudj, de ezzel az eszjarassal, meg hamis kepzetekkel az orokbefogadasi vizsgan sem mesz at ...

Egyre gyanusabb,hogy troll.

2023. okt. 10. 18:41
 14/39 A kérdező kommentje:
Rendben minden kommentet fogadok, ez esetben meg jo hogy nem te vagy a pszichológus 😊 várakozási időt kérdeztem nem azt hogy írd le rólam a véleményed 😊😄 ha nincs vele tapasztalatod, ne írj semmit. Köszönöm.
2023. okt. 10. 18:52
 15/39 anonim ***** válasza:
34%
Dehogy öröklődik az autizmus... Ha autista a testvér, minimálisan nagyobb az esély, hogy ő is az lesz, de minimálisan és "csak" az esély...
2023. okt. 10. 19:18
 16/39 A kérdező kommentje:
Hogyne oroklodne basszus. Csak tudom milyen vizsgálaton voltunk. Pesten voltunk a Géndiagnosztikaba és megcsinaltattuk paromon a kivizsgálást és igen, hordozza az autizmust. Akkor talán nem lenne autista a gyermekünk ha lány lenne.. De erre sok esélyt nemlatok.
2023. okt. 10. 19:27
 17/39 babyboom567 ***** válasza:
80%

Tényleg nem bántás, de szerinted milyen élethelyzetekben lévő magyar anyák adják örökbe a gyerekeiket?

Gondozatlan terhességből,nyomorba,periférián élő,és szülő,legtöbbször drogos nők,hajléktalan szállón,anyaotthonban élő,abortuszról lecsúszó,sokadik gyermekét szülők,apjuk/rokonuk által megerőszakolt lányok(de!még ezek sem biztos),vagy mentális beteg,gondnokság alatt álló nők,akik csecsemőjét a család nem vállalja.És igen, van kivétel,kb 5 évente 1,aki nem ilyen.Urbán legend nálunk, mint amit az amerikai filmekben látsz,hogy középosztálybeli,egészséges tinik, egyetemisták,nők lemondanának a babájukról.És csak úgy minden elismerésem ezeknek a nőknek, hogy megteszik ezt, a gyerek számára lehető legjobb döntést.Mert így esélyt ad neki egy jobb életre.

2023. okt. 10. 19:29
 18/39 babyboom567 ***** válasza:
34%
Átvertek titeket és lehúztak pénzzel, mert az autizmus nem kimutatható a génekben, vagy még nem találták meg.
2023. okt. 10. 19:31
 19/39 babyboom567 ***** válasza:
74%

Ha kimutatható lenne, akkor nem lenne több év,meg egy csomó vizsgálat,hogy egy gyerek diagnózist kapjon, csak vért vennének tőle.Nem lenne több hetes bentfekvés, és viselkedés vizsgálat, semmi sem kellene, csak vennének vért(akár már csecsemő/magzat korban), és szürnék rá a gyerekeket.

Szóval nyugi, piszkosul átvertek,és lehúztak titeket(vagy a férjed vert át,és ezt mondta neked).

2023. okt. 10. 19:35
 20/39 A kérdező kommentje:
Most őszintén. Miért nem mindegy nektek hogy mi az örökbefogadás mellett döntöttünk? Kislány korom óta szeretnék anya lenni. Imádom a gyerekeket, imádok róluk gondoskodni, minden vágyam egy gyermek ami sajnos nem adatik meg természetes úton. Lombikozni nem szeretnék egyáltalán mert én nem a lehetőséget látom benne hanem a "kísérleti egeret" teletomnek hormonokkal és még sorolhatnam mikkel. Nővéremnek elsőre nemtalaltak el milyen progeszteron passzol így az ötödik hónapra halva megszulte a babáját. És igen félek,rettegek hogy ez velem is megtörténhet, de arról hogy egyszer en is anya legyek nemfogok lemondani. És úgy őszintén... Hány olyan terhes nő van aki életet ad egy gondozatlan terhessegbol való babanak? Szerintem rengeteg.. Mert igen, nekik szerencséjük van... Az élet sajnos igazságtalan.. Aki bármit megtenne érte annak nem jön össze, aki meg le se szarja az egészséges gyermeknek ad életet.
2023. okt. 10. 19:37
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!