Mennyi esélyem van örökbeadó anyát találnom? Akinek sikerült magánúton, hol talált rá?
Senki nem jókedvéből "passzolja le", vagy mert nem érez kötődést, hanem mert olyan szörnyű körülmények közé került, hogy ez az egyetlen lehetősége. Ő meg alig várja, hogy valaki végre így járjon.
Undorító.
Én rommá szarrá mínuszoltam a 10-est, és a nyilvánvaló többi kommentjét.
Ilyen egy gyökeret te jó ég. :D
Hallod haver, és az a retardált szörnyeteg aki wc-n húzza le az alig pár perces gyerekét, az szerinted milyen ember? Vagy a hozzá hasonló szívtelenek, akiknek nyűg, és teher a születendő gyerek?
Gondold már végig bmeg hogy mit írsz...
Az ilyenek akik lepasszolják a gyereket, szerinted egytől egyig milyen emberek?
Te tényleg azt tartod undorítónak, hogy mondjuk akinek nem lehet gyereke, vagy kockázatos a szülés, vagy alacsony a fájdalomküszöbe, esetleg nem lehet császározni... szeretne egy gyereket, és alig várja?
Ebben mi a jó édes..... Az undorító?
A kérdező írásaiból ítélve, szerintem meg sem fordulna a fejében, hogy egy anyát elszakítson a gyerekétől, aki igényt tart rá.
A te fejedben valami nagyon nagy káosz van, mert ahogy látom nem nagyon tudtad elengedni ezt a vonalat a következő kommentjeidben sem... :D idióta barom... és ennek szavazati joga van
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!