Mennyi esélyem van örökbeadó anyát találnom? Akinek sikerült magánúton, hol talált rá?
Fordulj alapitvanyhoz, es nyilt orokbefogadassal lehet eselyed. De azt tudd, hogy a tobb ezer elotted levo ember is erre var.
Az, hogy a szomszed lany meg epp terhes es majd nektek adja a gyereket, olyan max. a filmekben van, ne eld bele magad, mert csak serulsz.
Eleve a kerdesed is fura, hol talalsz olyan anyat ? Szerinted van valami gyujtohelyuk? Vagy gondolod van erre valami netes forum ? Ez mind mind illegalis lenne, ezert jottek letre az alapitvanyok.
Igen, ertem mirol beszelsz, es van fogalmam a dolgokrol a szakmam miatt.
Es igen, van ilyen, es igen alapitvanyon keresztul tortenik 99 %-ban a nyilt orokbefogadas. Mert ha te maganuton a boltban leintesz valakit, azt is hivatalosan kell intezni , es ugyanugy az alapitvanyhoz vagy az egyesulethez kell fordulnod a jogi resze miatt. Ezert irtam, hogy keress fel alapitvanyt.
De ha jobban tudod, akkor jo keresgelest, menjel talan vedono kozelebe ?
Sehogy
Örökbe pont hu és a többi nyílt alapítványnál lehet vagy teljesen véletlenül belefutsz valakibe, akár itt is.
Ismerős a saját gyerek pszichológusán keresztül talált úgy, hogy a lány is oda jàrt. A lány hívta fel, hogy lenne egy baba, akit nem tartana meg…
( de itt a szülőanya tartja a kapcsolatot a kisgyerekkel. Tényleg nyílt örölbefogadás volt végül alapítványon keresztül)
Ez 1 a 100e-hez
Érdemben nem tudok hozzászólni, de felháborító az emberek rosszindulata. Muszáj az emberbe még egyet belerúgni? Mindig van egy hihetetlenül kedves hozzászólásotok mindenhez... Nem unalmas még itt élni ki szomorú kis életetek nyomorúságát?
Ne foglalkozz velük, Kedves. Kívánom, hogy sikerüljön minden vágyatok! Ne add fel, facebookon olvastam már sikeres nyílt örökbefogadásról. Kitartást!
Tudod mi az undorító? Remegve várni, hogy valaki végre olyan helyzetbe kerüljön, hogy le kelljen mondania a gyerekéről, akit 9 hónapig hord a szíve alatt, hogy ezt a gyereket aztán én nagy boldogan hazavigyem! Ez az undorító! Értem én, hogy van, aki nem tudja felnevelni a gyerekét, és azt is, hogy valakinek meg máshogy nem lehet, csak örökbefogadással, akkor ez van, ebből kell a maximumot kihozni, de azon erőlködni, hogy "Hahó, nincs valakinek egy felesleges gyereke, mert akkor én kérem!", hát ez elképesztően gáz.
Nem véletlenül szigorították meg ezeket a magánutas ügyleteket.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!