NTBS kérdése:

Ha nem lehetne saját gyereked örökbe fogadnál?

Figyelt kérdés

2022. aug. 25. 18:18
1 2 3 4 5 6
 41/58 anonim ***** válasza:
100%

Én örökbefogadnék, de a férjem biztosan nem. Van saját gyerekünk, szóval csak nincs jelentõsége.

Amúgy én, ha örökbefogadnék, inkább 2-3 év feletti gyereket.

2022. aug. 26. 02:34
 42/58 anonim ***** válasza:
69%

Igen.

Kisbabát és fehéret, de nem azért, mert jajj a "vére", az hülyeség. Szerintem is nevelés kérdése hogy valakiből pfátlan köpködő börtöntöltelék vagy értelmes, dolgozó felnőtt lesz.

Azért, mert élve borzasztóan nehéz az embernek megbirkóznia azzal, hogy nem lehet saját gyermeke, eleve elítélik, kinézik. Nekem nem lenne erőm ezen felül megbirkózni azzal a szörnyű rasszizmussal ami akár csak ez alatt a kérdés alatt is látszik.

Szóval nem azért nem fogadnék örökbe roma gyereket, mert nem tudnám ugyanúgy szeretni, vagy nem hinnék abban, hogy ugyanolyan rendes ember lesz belőle, mint a sajátomból lenne, hanem azért, mert nem tudnék megbirkózni a gyűlölködő környezettel, amiben fel kellene nevelnem azt a gyermeket.

2022. aug. 26. 11:30
 43/58 anonim ***** válasza:
78%

Már meg is tettem.. 8 évvel ezelőtt és a legjobb döntés volt az életemben :)

42: "Azért, mert élve borzasztóan nehéz az embernek megbirkóznia azzal, hogy nem lehet saját gyermeke, eleve elítélik, kinézik" - 21 éve pakoltak ki de soha sehol nem tapasztaltam azt, hogy engem bárki-bárhol kinéz, vagy elítél a meddőségem miatt... nem is értem ezt a mondatodat.. aki ezért bárkit elítél , az nézzen magába, az olyan ember még véletlenül se tudna megsérteni mert az eszéhez mérném :)

2022. aug. 26. 14:49
 44/58 anonim ***** válasza:
87%
Szeretnék gyerekeket, szóval igen.
2022. aug. 26. 21:20
 45/58 anonim ***** válasza:
23%

Én emlegetem a habitust..

Nem is mondanám ezt, higy “a vere”

Hanem éppen eztverősîtem vele, amitvti meleltte érvnek írtok.

Bizony a habitusa miatt mondjuk velem lenne aok konfliktusa.. és emiatt ugy érezné, hogy.. és menne bandázni.

A saját vér szerinti gyerkemen, amikro látom a magam vagy a tesóm a szüleim vagy épp a mem kedvelt anyósom tulajdonságait kiütni, akkor mély levegőt vezsek és talán tudom kezelni, de amikor nem is tudja az ember honnan jön, miből fakad valami, akkor sokkal nehezebb.

A gyerkőcnek is az.

Persze, ha az ember túl van mondjuk x év kezelésen még x év várakozáson, akkor már voztosan a türelme sem ott ér véget, ahol én mondjuk most a magamét làtom.

Ez most részemről egy “tegyük fel,ha” kérdés és válasz volt.

Benne lenni màs.

2022. aug. 26. 22:28
 46/58 anonim ***** válasza:
68%
Igen, örökbe fogadnék 1, vagy két gyermeket. Ha tudnám ennek az eljárását, és ha fel tudnék gyógyulni a betegségemből.
2022. aug. 28. 15:47
 47/58 anonim ***** válasza:
80%
Két igen közeli ember is örökbefogadott a környezetemben, mindketten roma kisfiút. Semmi gond nincs velük. Hú, micsoda pirosozást fogok most kapni a rasszistáktól...
2022. szept. 20. 13:32
 48/58 anonim ***** válasza:
47! Hány évesek?
2022. szept. 20. 13:37
 49/58 anonim ***** válasza:
Mármint a 2 gyerek hány éves?
2022. szept. 20. 13:39
 50/58 anonim ***** válasza:
100%
Egyik most alsós (8 körül), a másik ovis. Viszont fősulin is ismertem örökbefogadott cigány srácokat (hármat egész pontosan), az egyik lopott egyszer, a másik kettővel viszont semmi probléma nem volt sosem, kifejezetten sokra is vitték azóta. Mindketten segítő pályán dolgoznak.
2022. szept. 20. 13:43
1 2 3 4 5 6

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!