NTBS kérdése:

Ha nem lehetne saját gyereked örökbe fogadnál?

Figyelt kérdés

2022. aug. 25. 18:18
1 2 3 4 5 6
 21/58 anonim ***** válasza:
61%

20! Anyukám 42.5 évig volt óvónő. Találkozott ő mindenféle gyerekkel,nyugi. Teljes mértékben lehet bízni az ítéletében.

Amúgy jöhetsz ide,Szabolcsba! Van "felesleges " roma purdé bőven! Vihetsz haza akár ötöt is.

Én tanítottam szegregált roma osztályban,ahol az ötödikesek már drogoztak.

Köszi, nem kell.

Neked biztos nincs releváns tapasztalatod. Csak próbálsz pc lenni. De ez így sekély.

2022. aug. 25. 19:03
 22/58 anonim ***** válasza:
14%
Ha homik akkor hogy gyermekorvos a nő és infós a férfi? 🤣
2022. aug. 25. 19:04
 23/58 anonim ***** válasza:
3%

22! Hát ez az :).

Valószínűleg külön párjuk van,a házasság csak a rendszer becsapása miatt meg a gyerek örökbefogadása miatt történt.

2022. aug. 25. 19:06
 24/58 anonim ***** válasza:
35%
20! Szóval ez NEM rasszizmus. Ez tapasztalat.
2022. aug. 25. 19:06
 25/58 anonim ***** válasza:
64%

Téged nem Kérdező.

Amúgy igen. Csak és kizárólag egészséges, fehér csecsemőt vagy kisgyereket 3 éves koráig. A neme mindegy.

2022. aug. 25. 19:07
 26/58 anonim ***** válasza:
70%

22,23!

Értő olvasas, mint olyan?

"Az egyik egy homoszexuális házaspár- nem Magyarországon élek, itt legálisan hazasodhatnak és örökbe is fogadhatnak. Egy fiút és egy lányt neveltek, mindkettő felnőtt már, a nő gyermekorvos, a férfi informatikai teruleten dolgozik, gyerekeik is vannak."

Segitek, jo? Tehát a homoszexuális pár örökbefogadott két gyereket, egy FIUT és egy LANYT. Mivel felnőttek, a fiú FERFInek számít, a LANY pedig NŐnek.

21!

Jaja, nyilván épp Szabolcsban dühöng az örökbefogadási vagy a roma gyerekek iránt.m

2022. aug. 25. 19:09
 27/58 anonim ***** válasza:
66%
Amúgy te tényleg pedagógus vagy úgy, hogy két mondatot nem tudsz ertelmezni?????
2022. aug. 25. 19:12
 28/58 anonim ***** válasza:
15%

26! Igen. Mivel itt abból van a legtöbb. Egy anyuka után szalad 6-7 is......

Akikről szó van,ők gazdagabb családok,akik DIREKT roma gyereket fogadtak örökbe. Nem mesélem el a szomorú véget,jó?

De annyira bírom,amikor 0 tapasztalattal valaki biztosan állít valamit..XD

2022. aug. 25. 19:14
 29/58 anonim ***** válasza:
31%

28!

Így, ismeretlenül, egy anonim oldalon azt állítasz, amit akarsz. Pedagógusnak is vallod magad, miközben a másodikos alapkovetelmeny, az értő olvasas se megy....

2022. aug. 25. 19:16
 30/58 anonim ***** válasza:
94%

Volt idő, hogy akartunk, el is kezdtük a procedúrát. Nagyon hamar vissza kellett lépnünk, de az addig történtek akkora lelki traumát okoztak a számunkra, főleg a férjemnek, hogy eldöntöttem, többé nem vágunk bele.

Azóta rájöttem, akkor csak azért kezdtünk bele, és zárkóztam el a lombiktól, mert a sok csalódás után biztosra akartam menni. Gondoltam, ha várni is kell, egyszer sorrakerülünk (csak 28 voltam, amikor beadtuk a kérelmet).

Végül máshogy alakult. Eltelt 5 év, és most lombikkal terhes vagyok.

2022. aug. 25. 19:17
1 2 3 4 5 6

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!