Örökbefogadó szülők, ti egyből tudtátok amint láttátok a leendő gyereketeket, hogy ő lesz a tiétek?

Figyelt kérdés
Vagy gondolkodni kellett rajta? Mik voltak az érzéseitek, mesélnétek kicsit erről? Volt valami megmagyarázhatatlan negatív érzés valamely gyereknél ami miatt nemet, vagy ami ellenére igent mondtatok? Ez esetben ez elmúlt, vagy mi a tapasztalatotok?
dec. 25. 22:35
 1/2 anonim ***** válasza:
100%
Nálunk nyílt öf volt, így szülés után rögtön az én kezembe adták.. és igen.. rögtön tudtam, hogy "ő az enyém" :) 10 év után is ezt mondom.. Ő az én fiam.. <3 Egy mp sem volt bennem semmi kétely emiatt az elmúlt 10 évben és tudom, hogy ezután sem lesz :)
dec. 26. 22:48
 2/2 anonim ***** válasza:
100%
Nálunk nem volt mindent elsöprő anyai érzés az első pillanatban. Nem is tudom megmondani, melyik volt az a perc, amikor kialakult. Hazakerülése után 3 hónappal a bölcsiben bántották, akkor már biztos, hogy megvolt az az érzés.
dec. 28. 00:17

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!