Hogy lehet eltitkolni a terhességet mindenki előtt? Örökbe lesz adva a gyerek.
Terhes lettem, már késő volt elvetetni.
Nem kérek kioktatást meg semmit sem! Fent van egy feltett kérdés, arra kell válaszolni.
153 centi vagyok. Hogy tudnám eltitkolni a terhességet, nem akarom, hogy rólam csámcsogjon az egész város, és a munkahelyemen se szeretném feladni a jól megszokott nyugalmamat.
20: "Vagy tojd le, ki mit gondol."
Hát, szerintem ez egyszerűbb lenne, mint az a sok konspirációs technika, ami az eddigi hozzászólásokban elhangzott. Ezekhez kb. egy titkosügynök mentalitása kéne. :-)
Ha meg tudod oldani akkor költözz el más városba mikor már látszik a hasad a szülésig. Addig meg bő ruhák.
Sajnos a nagy has ritkán fordul elő hogy nem látszik. Pláne ilyen alacsony nőknél. Magas kövér nőnek még lenne eselye de neked nem. Sajnálom. :(
Minkahelyen mondhatod hogy vidéki rokont mész ápolni X hónapra amíg megerkezik külföldről a hozzátartozója és fizetésnélkülit kérsz. De a tbt fizesd be mert különben drága lesz a szülés. Vagy beszélj a háiorvossal hátha megért és kiír az utolsó hónapokra valami más okkal.
Szép dolog, hogy nem vetetted el és végig csinálod ezt az egészet. Minden tiszteletem a tiéd. Sok erőt kívánok hozzá. ❤
Probálj meg olyanak kinézni aki sokat eszik
A válasz arra hogy utána mi lesz az az meny el kondizni sokat és azt mondod lefogytál😎
Szia
Amennyire èn tudom az alapítványok biztosítanak lakhatást ilyenkor. De ebben nem vagyok teljesen biztos.
Kèrlek írj privátban
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!