Miért nézett furán a doki emiatt rám (egy terhesség-egy gyerek) tényleg ennyire ritka manapság?
Mintha "kötelező" lenne 1-2 abortusz vagy missed ab a nő kórtörténetébe... Komolyan úgy nézett rám. Sima rákszűrésen voltam.
Valaki járt már így, hogy "nem akarták elhinni", hogy nincs más?
Hát erre én is kíváncsi vagyok, első terhességem, eddig minden oké kis görcsöket leszámítva, de itt a gyakorin olvasgatva is az az érzésem, hogy "vetélésre vagyok ítélve"... Pedig statisztikákat megnézve már ilyenkor is "csak" 15-20% a vetélés esélye, mégis ilyen fórumokat nézegetve úgy tűnik, hogy a terhességek fele elmegy még úgy is, ha már van szívhang...
Telán az is lehet mögötte, hogy sok az IVF-es, akik rizikósak alapból, és nagyon érzékenyek a tesztek, így mindenkinek becsúszik egy-egy kémiai vagy pár nap késéses korai vetélés, ami 20-30 éve még el volt könyvelve késő menstruációnak.
Rám inkább örömmel.
2. Terhesség venyegető vetélés volt.
Első kérdés ügyeleten, hogy mi a terv, ha minden rendben..Örülünk?
Ezen megilletődtem.
Miután biztosítottam tóla a dokit, hogy igen, akkor felderült az arca.
Ezen is néztem.
Előzmény, hogy a "nagy" 9 hónapos volt és aktív szopis, 2. Ciklusfélém maradt el..
Sajnos én a kérdező felvetését a családban tapasztalom.
Van akinek 8 vetélése volt van akinek "csak" 1
2 abortuszról tudok/ nem kövezem érte őket, joggal nem tartották meg/ egxikükbeknkésőbb lett 3 baba is.
Szóval nálunk azok vannak kevesebben, akiknek nem volt semmi gond : nagy a család, elég reprezentatív.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!