Miért gondolom így?

Figyelt kérdés

Tudom, hogy ez nem normális, kérlek ne bántsatok, csak válaszokat keresek. Szóval, miért lehet az, hogy szerintem a terhesség undorító és gusztustalan, hiszen belőled és benned él egy másik személy? Plusz a szülés fájdalma és mocskossága is elborzaszt. Alapból nem jövök ki jól a gyerekekkel, nem is igazán szeretnék sajátot, de nem értem, hogy honnan jön ez a hozzáállásom.

22/L

2019. szept. 4. 08:52
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
68%
Szuper. Nem értem Mia problémád. Nem akarsz gyereket, hát nem mindegy hiyg milyen a terhesség?
2019. szept. 4. 08:54
 2/11 anonim ***** válasza:
67%
Nem tudom miért gondolod így.Menj el egy pszichológushoz és derítsétek ki.Szülni meg nem kötelező senkinek.Szóval ha nem bírsz ,,kigyógyulni" ebből a nézetből, akkor sincs semmi, úgysem akarsz gyereket.
2019. szept. 4. 08:57
 3/11 anonim ***** válasza:
40%

Majd elmulik, ha meg nem, akkor sincs semmi, nem leszel terhes es kesz.

En is ereztem hasonlokat, bar 18ev alatt voltam akkor, most a napokban varom a 2.babam erkezeset.

2019. szept. 4. 09:00
 4/11 A kérdező kommentje:

Mindenképp érdekelne, hogy mitől érzek így az egész dolog iránt.

Meg attól, hogy én nem igazán szeretnék gyereket, még véletlenül összejöhet, elvetetni meg nem lennék képes. Meg a párom szeretne majd valamikor gyereket. (Tudja, hogy én hogy állok hozzá a témához).

2019. szept. 4. 09:12
 5/11 anonim ***** válasza:
96%
Sok mindenből gyökerezhet. Lehet érdemes pszichológushoz fordulni már csak magad miatt is, hogy feltárjátok mi történhetett, ami miatt ezt érzed. Amúgy én is így vélekedtem egy időben, most 28 éves koromra már nem látom ennyire vészesnek.
2019. szept. 4. 09:41
 6/11 anonim ***** válasza:
96%
Ha így nézed, a szex is gusztustalan, mindenféle testnedvek keverednek és egy másik ember van benned stb. Nézőpont kérdése ;)
2019. szept. 4. 10:10
 7/11 A kérdező kommentje:
Érdekes, mert a szextől nem undorodok.
2019. szept. 4. 10:24
 8/11 anonim ***** válasza:
66%

Horror/thriller filmek miatt?

A baba, ami fejlődik/növekszik benned az nem bánt téged belülről. A szülés lehet, hogy fáj egy kicsit, de nem tart túl sokáig. Aztán meg nagy örömet fog szerezni a baba, mikor már kint van.

2019. szept. 5. 07:25
 9/11 anonim ***** válasza:

Mert még fiatal vagy. Huszonéves koromban én is sikítófrászt kaptam a terhesség gondolatától. Mondjuk nem tartottam undorító dolognak a méhben növekvő magzatot, de nem tudtam volna elképzelni a testemet várandósan, és taszított a szülés gondolata. A harmincas éveimben aztán felébredt bennem az anyai ösztön, miután megismertem azt a férfit, aki aztán a gyerekeim apja is lett.

Lehet, hogy nem végleges a várandósság-fóbiád. Most ne foglalkozz vele, törődj avval ami érdekel. Nem kötelező gyereket vállalnod, ha később sem szeretnél, nem fog rákényszeríteni senki.

2019. szept. 6. 12:56
 10/11 anonim ***** válasza:
74%
Ez nem normális dolog. De ez a te dolgod. Keress fel pszichológust, HA komolyabban érdekel es zavar a dolog.
2019. szept. 6. 14:52
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!