Miért gondolom így?
Tudom, hogy ez nem normális, kérlek ne bántsatok, csak válaszokat keresek. Szóval, miért lehet az, hogy szerintem a terhesség undorító és gusztustalan, hiszen belőled és benned él egy másik személy? Plusz a szülés fájdalma és mocskossága is elborzaszt. Alapból nem jövök ki jól a gyerekekkel, nem is igazán szeretnék sajátot, de nem értem, hogy honnan jön ez a hozzáállásom.
22/L
Majd elmulik, ha meg nem, akkor sincs semmi, nem leszel terhes es kesz.
En is ereztem hasonlokat, bar 18ev alatt voltam akkor, most a napokban varom a 2.babam erkezeset.
Mindenképp érdekelne, hogy mitől érzek így az egész dolog iránt.
Meg attól, hogy én nem igazán szeretnék gyereket, még véletlenül összejöhet, elvetetni meg nem lennék képes. Meg a párom szeretne majd valamikor gyereket. (Tudja, hogy én hogy állok hozzá a témához).
Horror/thriller filmek miatt?
A baba, ami fejlődik/növekszik benned az nem bánt téged belülről. A szülés lehet, hogy fáj egy kicsit, de nem tart túl sokáig. Aztán meg nagy örömet fog szerezni a baba, mikor már kint van.
Mert még fiatal vagy. Huszonéves koromban én is sikítófrászt kaptam a terhesség gondolatától. Mondjuk nem tartottam undorító dolognak a méhben növekvő magzatot, de nem tudtam volna elképzelni a testemet várandósan, és taszított a szülés gondolata. A harmincas éveimben aztán felébredt bennem az anyai ösztön, miután megismertem azt a férfit, aki aztán a gyerekeim apja is lett.
Lehet, hogy nem végleges a várandósság-fóbiád. Most ne foglalkozz vele, törődj avval ami érdekel. Nem kötelező gyereket vállalnod, ha később sem szeretnél, nem fog rákényszeríteni senki.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!