Hogy lehet eltitkolni a terhességet mindenki előtt? Örökbe lesz adva a gyerek.

Figyelt kérdés

Terhes lettem, már késő volt elvetetni.

Nem kérek kioktatást meg semmit sem! Fent van egy feltett kérdés, arra kell válaszolni.

153 centi vagyok. Hogy tudnám eltitkolni a terhességet, nem akarom, hogy rólam csámcsogjon az egész város, és a munkahelyemen se szeretném feladni a jól megszokott nyugalmamat.

2022. aug. 7. 20:30
1 2 3
 11/30 anonim ***** válasza:
57%

Hát macera. Mert van egy csomó vizsgálat, amire el kell menni, és el kell engednie a munkahelynek. Különben ha nem mész veszélyeztetésnek minősül a dolog.

Szerintem mindenki elől nem fogod tudni eltitkolni a dolgot.

És félidősen tp-re kéne menned, hogy ne is lássanak.

Amúgy ha benyeled az összes kismamás tünetet, akkor esélytelen. Pl. Hányás, rosszul lét stb.

De saját családi történet. Anyám tabival védekezett és abban a boldog tudtatban volt, hogy mindent megtett a terhesség megakadályozásáért. Egyszercsak bemegy dolgozni és az idős kolléganője ránéz, majd azt mondja neki, hogy "Te terhes vagy!" Anya csak lesett egy nagyot, hogy bolond egy nő, de elültette a bogarat a fülébe és elment dokihoz. És kiderült tényleg ott vagyok benne. Pedig az nagyon a terhesség eleje volt, még a rosszullétek sem jelentkeztek akkor. Anya padlót fogott.

Úgyhogy egy sokat látott kolléganő már előbb megmondja az állapotod, mint ahogy a teszt kimutatná.

2022. aug. 8. 00:05
 12/30 anonim ***** válasza:
34%

11-es, ès ha nem megy el a vizsgalatokra, akkor mit csinàlnak, elveszik tőle a gyereket?!?

Vizsgalatok idejère fel nap szabikat ki lehet kèrni, meg tènyleg fontos vizsgàlat egyàltalan nincs sok.

Van akinek nem làtszik annyira a hasa, nekem pl. 7 hònaposan nem volt feltűnő, mert nem kerek, hanem szèles, magas volt, ,,faltòl falig". Ha szerencsèje van a kèrdezőnek, akkor ilyenje lesz.

Bő ruhàkkal lehet pròbàlkozni, meg van olyan fazonù, ami melltől lefelè harang alakù.

2022. aug. 8. 00:37
 13/30 anonim ***** válasza:
67%

Mondjátok itt a bő ruhákat, de gondoljátok meg!

Ha a kérdező eddig nem ilyeneket hordott, majd most hirtelen csak ilyenben látják, nemhogy a már szült kolléganők, de még a férfiak is rögtön arra gondolnak, biztos terhes. Akkor is, ha a bő ruhában az égvilágon semmi domborodást nem látnak. Maga a bő ruha fogja egyértelművé tenni (de minimum a gyanút felkelteni), hogy terhes.

Ennek alapján én gyakorlatilag lehetetlennek tartom, hogy el lehessen titkolni.

2022. aug. 8. 02:06
 14/30 anonim ***** válasza:
49%
Tömd ki a többi testrészedet (kar, lábak, fenék), hogy kövérnek tűnj, akkor a hasadat is csak hájnak nézik majd
2022. aug. 8. 02:20
 15/30 anonim ***** válasza:
5%
Amit valaki fel hogy hülye voltál.
2022. aug. 8. 06:28
 16/30 anonim ***** válasza:
21%

Lehet hogy a főnökét beavatja a kérdező de mást nem. Ezt nem tudjuk.

Mell alatt húzott ruhák jól rejtenek, de egy idő után tényleg nem fog

Menni. Esetleg akkor betegszabi.

2022. aug. 8. 13:54
 17/30 anonim ***** válasza:
10%
Hová lett a válaszom, kinek bacta a csőrét? Nem feltételezhetem hogy milyen célból is akarja a terhességét eltitkolni? Ti nem nézték híradót, hányan ölik meg az újszülött gyereket, erre mikor jelentem a kérdést, még törlitek is? 👏👏👏👏
2022. aug. 8. 17:49
 18/30 anonim ***** válasza:
95%

Hogy te mit gondoltál a kérdés mögé, az egy dolog. Attól még nem bizonyítottad, a kérdező mit akar. Ilyen alapon bármelyik kérdés mögé beleláthatunk bármit.

Miért lenne valószínű, hogy ő meg akarja ölni a gyerekét, csak mert titokban hordaná ki? Nagyon is logikus a kérdezőtől az, hogy az lenne neki a legideálisabb, ha nem tudná meg senki, hogy örökbeadja a babát, hogy ne ítélkezzenek felette vagy ne próbáljanak hatni rá (ha már terhesen elmondaná a terveit, biztosan sokan adnának neki kéretlen tanácsokat). Persze jelen esetben erre kevés esélye van, ez akkor működhetne, ha a terhesség alatt, szülésig a lakhelyétől távol lenne.

Régen is a módosabb családok elküldték szülésig a megesett hajadon lányukat, hogy ne derüljön ki a "szégyen". Azt híresztelték, hogy beteg, elküldték gyógyulni.

2022. aug. 8. 20:11
 19/30 anonim ***** válasza:
79%

#17-re:

Délelőtt olvastam a válaszodat, én is meglepődtem, hogy törölték.

Azt gondolom, bárkinek joga van erre piros jelet nyomni és lepontozni, de egy teljesen korrektül megfogalmazott vélemény volt, a törlése hülyeség volt.

De a moderációk ilyenek. Sokszor csak lesek, miért törlik az egyiket, ill. ha azt törlik, miért maradhat benne más válasz, ami sokkal bántóbb, trágárabb, provokatívabb.

2022. aug. 8. 21:38
 20/30 anonim ***** válasza:
93%

Nem tudod eltitkolni. Én is ekkora vagyok, átlagos súllyal és semmilyen bő ruha nem segített volna, mert oldalról úgy néztem ki, mint akire egy irdatlan görögdinnyét ragasztottak.

Szerintem vagy kitalálsz valami történetet... vagy nagyon hosszú táppénzre mész úgy 16-18. héttől. De akkor is simán összefuthatsz valakivel utcán vagy boltban, szóval ha teheted, költözhetsz távolabbi nagyszülőhöz, barátnőhöz. Vagy tojd le, ki mit gondol.

2022. aug. 9. 17:01
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!