Mi a véleményetek erről h a homoszexuális párok nem fogadhatnak örökbe gyereket?
Engem, mint meleget teljesen összetört ez az egész...
Nyilván tudjuk, hogy hófehér bőrű, makkegészséges kisbabára a házaspárok is éveket várnak, de nem is ebben gondolkodtunk. Mi ugyanúgy tudnánk szeretni egy nagyobb, akár már kisiskolás korú, esteleg cigány származású gyereket is.
Biztos anyagi háttérrel rendelkezünk, én informatikusként annyit keresek, hogy abból egy 4 fős család is megélhetne, a párom középiskolai tanár, így pedagógiát-pszichológiát is tanult bőven. Nyilván anyja nem lenne a gyereknek, de hát egy gyermekotthonban van? Ráadásul a páromnak és nekem is több lánytestvérünk van, így a gyerek rögtön 5 nagynénit is kapna, így női szerepeket is látna, mert jó a kapcsolatunk a testvéreinkkel, sokat találkozunk.
Szóval röviden: elsősorban fáj az, amit művel a kormány velünk. Másodsorban felháborít, hogy ebben az országban az az egyetlen bűn, ha két meleg hűségben-házasságban-családban együtt szeretné leélni az életét. Míg a heteróknak szabad csalni egymást, szabad elhagyni a gyerekeiket, szabad leszarni, hogy mi van a gyerekkel, ők akkor is jó embereknek és jó szülőknek számítanak a kormány szemében csak mert heterók.
Amit a mocskos fidesz művel, az mindennek az alja. Mert előadják, hogy a gyermekek védelme a legfontosabb, miközben ennyire törődnek a gyerekekkel:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!