Mi a véleményetek erről h a homoszexuális párok nem fogadhatnak örökbe gyereket?

Figyelt kérdés

#örökbefogadás #Ketferfi #Ketno
2020. dec. 16. 18:40
1 2 3 4 5
 41/46 cilent:456 válasza:
86%
Nem akarok én senkit meggyőzni a saját igazamról, de ebben az országban ha nem vagy tenyészmén vagy tenyészkanca vagy nem is akarsz gyereket sokba nem néznek. Erre jönnek még ezzel az agyatlan baromsággal, hogy ha meleg vagy vagy ne adj isten egyedülálló na akkor a büdös életbe nem is leszel alkalmas szülőnek a szemükben.
2020. dec. 21. 20:57
 42/46 anonim válasza:
63%
Nem tartom okos döntésnek. Az biztos, hogy erős környezet tanulmányra van szükség, de mitől jobb egy agresszív alkoholista szülő, mint egy meleg. Sokan a magukat utcán mutogató idiótákkal egy kalap alá veszik az összes meleget. Pedig sok nagyon normális van köztük. Én nem vagyok meleg!
2020. dec. 23. 15:38
 43/46 anonim ***** válasza:
21%
Arra hivatkozni, hogy van még más is, aki nem annyira ideális... A helyzet az, hogy Magyarországon ma kevesebb az örökbe adható gyerek, mint az arra váró pár, szóval belőlük hiány van a piacon, míg bőven van választék szülőkből. Mégse válogassanak, ne legyen az örökbefogadás kritériumhoz kötve, mert a szülés sincs?
2020. dec. 27. 08:00
 44/46 anonim ***** válasza:
13%
"Nem akarok én senkit meggyőzni a saját igazamról, de ebben az országban ha nem vagy tenyészmén vagy tenyészkanca vagy nem is akarsz gyereket sokba nem néznek." Ugyan nem válasz az eredeti kérdésre, de erre azért válaszolnék. Nagyon utálom, mikor valaki ezeket a hasonlatokat használja, mint te, kedves #41. Ugyanis szerintem az, hogy egy országban az a cél, hogy ne fogyjon a népesség, sok gyerek szülessen, ne öregedjen el a társadalom, teljesen természetes cél. Az más kérdés, hogy ezt nem olyan intézkedésekkel kellene elérni, mint amiket a Fidesz hoz (pl. CSOK), hanem az oktatás, egészségügyet kellene fejleszteni, az általános bérszínvonalat növelni. De csak azért, mert nem tetszenek a Fidesz intézkedései (ahogy nekem sem), még nem kellene tenyészkancának nevezned azokat a nőket, akik szeretnének gyerekeket, és esetleg örömmel ki is használják pl. a CSOK-ot. A Fidesztől, akik bevezették a CSOK-ot, még sosem hallottam, hogy tenyészkancának és tenyészménnek titulálná a gyermeket vállalókat, a CSOK ellenzőitől viszont annál többször.
2020. dec. 29. 00:13
 45/46 anonim ***** válasza:
85%

Engem, mint meleget teljesen összetört ez az egész...

Nyilván tudjuk, hogy hófehér bőrű, makkegészséges kisbabára a házaspárok is éveket várnak, de nem is ebben gondolkodtunk. Mi ugyanúgy tudnánk szeretni egy nagyobb, akár már kisiskolás korú, esteleg cigány származású gyereket is.

Biztos anyagi háttérrel rendelkezünk, én informatikusként annyit keresek, hogy abból egy 4 fős család is megélhetne, a párom középiskolai tanár, így pedagógiát-pszichológiát is tanult bőven. Nyilván anyja nem lenne a gyereknek, de hát egy gyermekotthonban van? Ráadásul a páromnak és nekem is több lánytestvérünk van, így a gyerek rögtön 5 nagynénit is kapna, így női szerepeket is látna, mert jó a kapcsolatunk a testvéreinkkel, sokat találkozunk.

Szóval röviden: elsősorban fáj az, amit művel a kormány velünk. Másodsorban felháborít, hogy ebben az országban az az egyetlen bűn, ha két meleg hűségben-házasságban-családban együtt szeretné leélni az életét. Míg a heteróknak szabad csalni egymást, szabad elhagyni a gyerekeiket, szabad leszarni, hogy mi van a gyerekkel, ők akkor is jó embereknek és jó szülőknek számítanak a kormány szemében csak mert heterók.

Amit a mocskos fidesz művel, az mindennek az alja. Mert előadják, hogy a gyermekek védelme a legfontosabb, miközben ennyire törődnek a gyerekekkel:

[link]

2020. dec. 29. 10:39
 46/46 anonim válasza:
83%
Az, hogy család, elég tág fogalom. Ha mondjuk együtt él a nagymama, nagypapa, szülők és gyerek(ek), az is egy család, pedig nem a hagyományos értelemben vett család tagjai alkotják. Meg ha az egyik szülő lelépett, és a másik egyedül neveli fel a gyereket, az is egy család. Barátomat a nagyanyja és az anyja neveli, mivel a vér szerinti apja a születése előtt lelépett egy másik nővel (ezzel nem a férfiakat akarom bírálni, nők között is vannak ilyenek). Ők is egy család. És egy csomó fontosabb dolog van az életben, mint az, hogy a melegeket csesztessük. Nekik ez tetszik, ők ezt tartják helyesnek, akkor csinálják. Mindenkinek szíve joga. Attól, hogy ujjal mutogatunk egymásra, hogy te roma származású vagy, te meleg vagy stb. semmi nem lesz jobb, a társadalmi problémák nem fognak megoldódni. Bár tény, hogy csak az utóbbi években startolt rá a kormány ennyire a homoszexuális emberek védelmére. Eddig ez azért nem volt fontos...
2020. dec. 29. 16:00
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!