Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » Serdülők és szülők véleményére...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Serdülők és szülők véleményére vagyok kíváncsi. Mit gondoltok a homoszexualitásról?

Figyelt kérdés
Prezentációhoz kéne pár laikus vélemény elsősorban szülőktől és tiniktől, hogy mit gondolnak a homoszexualitásról.

2020. nov. 16. 13:43
1 2
 1/17 anonim ***** válasza:
94%
Hát azt hogy mindig volt és mindig is lesz homoszexualitás. Aki ezt nem tudja elfogadni, annak komoly gondjai lehetnek az életben.
2020. nov. 16. 13:46
 2/17 anonim ***** válasza:
46%

Röviden: semmi gondom nincs vele.

Hosszabban: semmi gondom nincs vele, de a körítés (Pride, szervezetek) ilyen formában ellenszenves.

2020. nov. 16. 13:46
 3/17 anonim ***** válasza:
85%
Melegként mi lenne a véleményem róla? Jó annak lenni szerintem.
2020. nov. 16. 13:51
 4/17 anonim ***** válasza:
9%

Személyiségzavar, identitás beli probléma. Nagyrészt a helytelen szocializációhoz köthető. Szülők hiànya rossz szülői minta, családi konfliktusok eredménye.

Devianciák egyike.

2020. nov. 16. 13:51
 5/17 A kérdező kommentje:
Köszönöm az eddigi válaszokat! Ha még valaki válaszolna, légyszíves írja oda hogy serdülő vagy szülő kategóriába tartozik-e. Köszönöm:)
2020. nov. 16. 13:53
 6/17 anonim ***** válasza:
93%

Szia!

33 éves szülő vagyok. Engem amúgy a melegek nem zavarnak, tolerálom őket, nincs velük bajom, de ha mondjuk a fiamról kiderülni nagyon nehéz lenne elfogadni és feldolgozni. Nem tudom miért, ne kérdezd miért, rosszul esne...persze közben tudom, hogy aki meleg nem kérte, nem tehet róla, meg eleve ezt nem egy negatív teherként/nyűgként kell felfogni, mert aki elfogadja magát az teljesen jól és 100%-ig teljesnek érzi magát és ezzel nekem semmi bajom...de mondom nehezen tudnám megemészteni

2020. nov. 16. 14:03
 7/17 anonim ***** válasza:
92%
Ugyanazt gondolom róla mint a heteróságról. Egy szexuális irányultság. A pride meg ilyesmik szerintem teljesen érthetőek ameddig nem nincsenek egyenlő jogaik a melegeknek. (gyengébbek kedvéért pl házasság) -szülő
2020. nov. 16. 14:08
 8/17 anonim ***** válasza:
79%
Serdülő meleg vagyok, különösebb véleményem nincs róla, magamat elfogadtam. Egyszer szeretnék boldogan élni a leendő párommal akivel jó lenne örökbe fogadni is majd. A pride szerintem jó dolog, csak a megvalósításával van probléma, ezért nem igazán tervezek részt venni rajta, de kitudja mit hoz a jövő.
2020. nov. 16. 14:21
 9/17 anonim ***** válasza:
15%
Nagy kàr hogy kivették a mentális betegsègek kategóriából. Ez teljesen abnormális orientáció. Szülő
2020. nov. 16. 14:34
 10/17 anonim ***** válasza:
100%
8: Szüleid hogy fogadták? Ha tudják.
2020. nov. 16. 15:17
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!