Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Serdülők és szülők véleményére vagyok kíváncsi. Mit gondoltok a homoszexualitásról?
Röviden: semmi gondom nincs vele.
Hosszabban: semmi gondom nincs vele, de a körítés (Pride, szervezetek) ilyen formában ellenszenves.
Személyiségzavar, identitás beli probléma. Nagyrészt a helytelen szocializációhoz köthető. Szülők hiànya rossz szülői minta, családi konfliktusok eredménye.
Devianciák egyike.
Szia!
33 éves szülő vagyok. Engem amúgy a melegek nem zavarnak, tolerálom őket, nincs velük bajom, de ha mondjuk a fiamról kiderülni nagyon nehéz lenne elfogadni és feldolgozni. Nem tudom miért, ne kérdezd miért, rosszul esne...persze közben tudom, hogy aki meleg nem kérte, nem tehet róla, meg eleve ezt nem egy negatív teherként/nyűgként kell felfogni, mert aki elfogadja magát az teljesen jól és 100%-ig teljesnek érzi magát és ezzel nekem semmi bajom...de mondom nehezen tudnám megemészteni
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!