Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Ennyire elszökött volna tőlünk?

Ennyire elszökött volna tőlünk?

Figyelt kérdés
2 nagyobb gyermekem(5 és 3 évesek) ma jöttek haza anyósomtól a nyaralásból.5 napot voltak ott. Azelőtt soha nem töltötték ott ilyen hosszú időt, maximum 1 hétvégét. A kisebbik fiam már eleve nem nagyon volt oda tőle, hogy ott kellett maradniuk. Mo dta is nekem, hogy hiányozni fogok meg, hogy ugye haza hozza őt majd a mama ha haza akar jönni. Na, ma hazajöttek és a gyerek miután elmentek anyósék hüppögős örjöngésbe kezdett, hogy ő a mamát akarja, nem akar itt lenni velem. Amikor kérdeztem, hogy nem is hiányoztunk, "nem" - et felelt... Nem értem, ennyire elszökött tőlünk? Akárhány fotót küldött anyós a héten a gyerekekről, sosem volt rajta az a lelkesedés. Illetve amikor hívtuk őket telefonon, nem akart velünk beszélni, sőt el is bújt. Nem értem miért viselkedik most így velünk. Gondoltam arra, is, hogy ez lehet egyfajta "büntetés" amiért ott hagytuk, stressz levezetés, vagy túlgondolom? Esetleg anyósom hangolhatta ellenünk, bár nem úgy ismerem őt egyáltalán. Szerintetek?
2019. júl. 19. 19:30
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
2 gyerekem van, 5 ès 7 èvesek, szòval tudom milyen gyereket nevelni 😘 ha abbol gondoltad h nincs h a tesoim gyerekeirol beszeltem, gyors es rossz kovetkeztetes volt ;) ha ennyire nem foglalkozik a nagyszülő a gyerekekkel, akkor hogyan adhatod oda neki ennyire időre illetve mièrt vagy rà fèltèkeny egyetlen masodpercre is?
2019. júl. 21. 12:57
 12/13 A kérdező kommentje:
Nézd, a nagyinak joga van az unokájához. Nyílván vannak hibái, ahogy nekem is, de szereti az unokái ebben telljesen biztos vagyok, csak a lánya gyerekeivel többet törődik. Ez van, engem nem érdekel, az én szüleim 1000-szer több minőségi időt töltenek velük, szóval van állandó nagyi/pápa. Egyébként összességében jó a kapcsolatunk anyósommal. Mint írtam is a kérdésemben nem gondolnám rola, hogy ellenünk hangolná őket, csak megfordult a fejemben,mivel nem tudtam hova tenni a gyerek viselkedését, hiszen alig akart itt maradni.. Nah mindegy, úgy fest már túl is vagyunk ezen. Mindenkinek köszönöm a választ.
2019. júl. 21. 19:15
 13/13 A kérdező kommentje:
Ami még lemaradt, hogy cseppet sem vagyok féltékeny anyósra :))). Na még csak az kéne..
2019. júl. 21. 19:16
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!