Mi lehet a baj velünk, hogy a macskáink és a kutyánk is rövid időn belül elszökött tőlünk?
Az udvarra úgy kell fát ültetni, a meglevőt metszeni, hogy ne jusson át róla a ház tetejére, a kerítést könnyedén meg lehet csinálni macskabiztosra, és láss csodát, nem fognak megszökni...
Azért nem jöttek haza (jobb esetben), mert valaki befogadta őket, aki megfelelő körülményeket teremtett. Rosszabb esetben simán kimatrciázta egy autó vagy darabokra cincálta egy kutya. :)
Azt mondja nem az a baj hogy elmentek, hanem hogy nem jöttek vissza...röhög a vakbelem. Végülis, én se a magasságtól félek hanem attól hogy lezuhanok és szétplaccsan az agyam a betonon, tényleg...:D
Két szobamacskám van, és hidd el, soha többé nem akarok kinti macskát, mert amikor kicsi voltam túl sokszor éltem át hogy megmérgezték, széttépték, elütötték, pont azért, mert kimentek. A bentiekkel ez nem történik meg.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!