Mi lehet a baj velünk, hogy a macskáink és a kutyánk is rövid időn belül elszökött tőlünk?
"Nagy kertes házunk van,nem fogom egyiket se bent tartani.."
Hát ők úgy döntöttek, hogy kint sem fogod tartani őket :) Azt nem értem, ha leszarod őket, akkor miért írtad ki a kérdést?! BTW mindenkinek ment a zöld!
Azért én sem vagyok egy akkora zseni, de tőlem még az életben nem szökött el semmilyen állat. A macskáim bent vannak a házban, ivartalanok. Az oka egyszerű: nem ütik el, nem mérgezik meg, nem kapja el egy kutya, nem lopják el, nem kínozza meg egyiket sem valami elmebeteg.
2 nagytestűm van, soha nem szöktek el. Ennek is egyszerű az oka: meg vannak nevelve, a nyitott kapun sem mennek ki engedély nélkül és rendszeresen foglalkozva is van velük. Eleve úgy álltam neki anno a kutyatartásnak, hogy végig jó kerítést csináltam mindenhol...De a szomszédaim kutyái/macskái sem szöktek el soha.
Szóval konklúzió: semmilyen állat nem való nektek.
A hasznos válaszokhoz mentek a lefelé mutató kezek...aha. Értem. :D
A többi meg el lett távolíttatva, mert sérti az önérzeted. Attól még hülye vagy és nem való neked semmilyen állat. Pont.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!