Szerintetek kislánynak jól állhat a rövid haj, vagy legyen mindenképpen hosszú haja?

Jól állhat persze, de én a hosszabb hajat preferálom.
Milyen idős? Ő akar rövidet vagy te?

Attól függ, hogy milyen az arca.
A fülig vagy állig érő haj jó kompromisszum. Sokkal könnyebb kezelni, és kislányos, nem is cikizik az oviban. Nálunk ez lett a nyerő hossz, a lányom is ezt szereti.

Milyen jellegű rövid hajra gondolsz
hány éves ?

Nekem mindig dús, derékig érő hajam volt, de úgy 10 éves koromig nagyon szerettem volna rövidebb, olyan kicsivel váll alá érőt, de otthon sosem engedték. Emlékszem, szomorú is voltam mindig a fodrász után, hogy csak 1-2 centit vágott belőle:(
Úgyhogy én elhatároztam, ha lesz lányom, olyan haja lesz, amilyet csak akar majd. És a kérdésedre válaszolva, jól állhat a rövid persze.
Most hátközépig ér a lányom haja. Ilyenre szeretném vágatni neki, oldalt és hátul géppel felnyírva:
https://www.youtube.com/watch?v=CJJeH0twy5w
9 éves a lányom. Alapvetően én szeretném, hogy levágassuk rövidre a haját, de beszéltem vele, és ő is benne lenne.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!