Hogyan tovább? Kérdés túl rövid, a magyarázat hosszú. )
Ha már az éjszakai pelusok többnyire szárazak, akkor egyszerűen vedd le róla. Bízz benne. Az átmeneti időben duplán ágyaztam (pléd, vékony pelenkázólap (dm-es) lepedő, pléd, pelenkázólap, lepedő) így ha éjjel baleset történt akkor csak lerántottam a felső réteget és gyors pizsicsere után mehetett tovább az alvás. Azt hiszem 2 alkalommal kellett.
De segíthet az is, ha lefekvés előtt nem iszik sokat.
Ez szerintem nem egy rossz cikk a témában, nekem tetszett, ha gondolod, olvasd el.
Személy szerint én nem tudok tanácsot adni, mert az én fiam, aki 2,5 éves, nappalra már szobatiszta, de éjjelente van, hogy tele a pelenka, van, hogy üres. Én úgy gondoltam, hogy mivel már éjjel, mikor ébred, általában szól, hogy bilire szeretne ülni, ezért várok még néhány száraz pelenkás éjjelt, aztán megpróbálom levenni róla.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!