Tej kerdes? (kerdes tul rovid, magyarazat hosszu)
Annyira mondjak hogy nem szabad tejtermeket adni a babaknak egy eves kor elott. Arra lennek kivancsi hogy akkor a szopis babaknal ez hogy van? Nem egy olyat hallottam hogy az anya nem ehet vagy ihat semmi olyat amiben tej, vaj, akarmi laktoz van, mert a baba allergias ra. Es mi van azokkal a babakkal akiket nem ut ki ha az anya sok tejtermeket fogyaszt? Ok is kapjak az anyatejben szuletesuktol fogva. Akkor a tapszeres babak miert nem kaphatjak egy eves korig?
Csak kivancsi vagyok, az en kislanyom 5 hetes anyatejes, szerencsere nincs gond abbol hogy rengeteg tejet iszom.
nekem szopis volt a lányom, az én tej, sajt fogyasztásomtól semmi baja nem volt. 10 hótól adtam savanyított tejterméket, de kicsit mindig pöttyös lett tőle a bőre. 1 évesen kóstolta meg a tehéntejet, teljesen kiütötte.
most 1,5 éves, tej és tejszín kivételével minden tejterméket bír. védőnő szerint 2 éves korára ki fogja nőni a tejérzékenységet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!