3-4 éves gyerkőcre adtok már atlétát? Télen rövid ujjú pólót vagy hosszú ujjút adtok rá? Vagy ugye a póló, trikó, pulcsi variáció? Persze ezeket ovira értem.
Nem adok, de szerintem nem is fogok (igaz van neki pár db).
Az oviban a csoportszobában nagyon meleg van (már fűtenek), így ott csak pólóban, nadrágban vannak. Az atlétával bajlódni kellene reggel, mikor odaérünk, hogy levegyük a póló alól. Nálunk délben átöltöztetik őket alváskor pizsibe, így megint csak zavaró lenne az atléta.
Úgyhogy nálunk úgy néz ki egy reggeli elindulás, hogy póló, pulcsi, őszi kabát (vastagabb), zokni, nadrág, sapka.
Hazafelé általában melegebb van, mint reggel, így a kabátot nem is szoktam ráadni (legalábbis a héten anélkül jött haza).
Télen szerintem így fogom vinni: rövid póló, vastag pulcsi, vastag kabát. Ha nagyon hideg lesz, még egy plusz pulcsit kap, véknyabbat.
A nagy 4,5 éves ovis, a pici 2,5 éves még itthon.
Sosem adtam és nem is fogok adni atlétát.
Oviban egy rövid ujjú pólóban van és szabadidő nardágban.
Itthon 20,5 fok van napközben (télen is). Egy hosszú ujjú póló és egy pamut mellény van a gyerekeken. Vagy rövid ujjú póló és egy vékony hosszú ujjú, ha nem nagyon aktívak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!