Hol kapok 98-104es hosszú ujjú fehér/lányos jó minőségű bodyt ezek közül: KIK, Tesco, esetleg Spar? Árban kb. mennyibe kerülnek?
Javasolnám, hogy nézz körül a Scamp oldalán. Náluk mindig vannak ekkora méretben is kimondottan lányos bodyk, nagyon jó minőségűek persze és bőven van választék is.
98-104-es bodyt már nem kapsz a tescoban,ott csak 98-as van 2-3 éves korra való.az a legnagyobb méret
a scampet én is javaslom,ott van nagy méret,és ha basic terméket veszel,úgy nem annyira drága,de nagyon jó minőség
megkérdezhetem,hogy miért kell még ekkora méretű body?
utolsó:
a lányom 2 éves(sincs), még nem szobatiszta, de 96cm magas, általában hiába van vmire az írva, hogy 98as, a Scamp-et kivéve egyik se jó rá, ha már tele a pelus, reggelre szétpattan:-))...
A Scampból elég a 98as, ott jó bő a méretráhagyás, az még nagy is rá...
esetleg ha mást is érdekel:
-A Tesco-ban ahogy írta is egy válaszoló, nincs mér ekkora méret.
-A KIK-ben szintén nincs
-A Sparban sem találtam, bár az eladó azt mondta, hogy úgy rémlik neki, hogy szokott lenni, de sztem nem, mert inkább csak nagyon bébi cuccok voltam mindenből...
Szóval marad a Scamp, vagy C&A, H&M aranyárban..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!