Más óvoda hogyan oldotta meg az uzsonna kérdését?
Figyelt kérdés
A fiammal fél napos ellátást veszünk igénybe,délben hazahordom.Namármost mi ekkor nem kapjuk meg az uzzsonnáját,amit egyébként kifizettetnek velünk.Kérdeztük miért van így,és azt felelték,hogy szabályellenes az oviból ételt kivinni,ezért nem adhatják oda.És szerintük a jogszabályok azt sem engedélyezik,hogy ne fizettessék ki a szülőkkel az uzsonnát amit nem adnak oda.Az önkormányzatnál azt mondták,hogy ne pattogjunk,mert így is van támogatás az étkeztetésen.Persze finomabban.Kérdezem Én ,hogy máshol hogy oldják ezt meg?Nem a pénz zavar,hanem az,hogy hülyének néznek!2008. nov. 13. 13:27
11/13 A kérdező kommentje:
Azt mondják azért kell teljesárat fizetnem,mert a gyerekem attól még hogy délben hordom haza, egésznapos ellátásban vesz részt, és a mi gondunk,ha hazavisszük.Csak az a bibi,hogy elfelejtettek szólni,hogy félnapos ellátást is kérhetnénk és akkor az uzsiért nem kell fizetnünk.De SENKIVEL nem írattak ilyen papírt alá!!!És még azt is mondta az ovivezető,hogyha akarom ebédkor megetetik a gyerekemmel az uzsit is,sőt még a hozzá járó innivalót is megitatják vele!!Hát az én gyerekem nem disznó,hogy megtömjék!!
2008. nov. 13. 17:40
12/13 anonim válasza:
A mi falunkban is hallottam már ilyet amit a kérdező ír. Sajnos szerintem van ilyen, de nem lehet ellene mit tenni igazán. Pereskedni nem éri meg, többe kerülne. Talán tényleg az hogy bemegy a férje és elmagyarázza nekik hogy ha kifizetitek akkor odaadják és kész és nem megetetik, vagy nem fizettek ti se, ha kell te viszel minden reggel kaját neki, ha kell akár melegítve is, aztán csak megunják.
Nehéz helyzet ez, csak ugye fél a szülő is szólni mert aztán meg nehogy a gyereken töltsék ki.
Az egyik válaszolónak: Nem minden vidéki bölcsi meg ovi küzd gyerekhiánnyal, nekem már egy évvel előbb kell szólni, hogy vinni akarom a gyereket.
13/13 anonim válasza:
Kislányom bölcsibe jár ott is kikell fizetni a teljes étkezést akkor is ha nem eszik reggelit,esetleg uzsonnát,nekem erre azt mondták a köjál nem engedi,hogy kivigyék a bölcsiből.de másik bölcsibe ahol barátnöm kisfia jár kérdem én miért kapja meg az uzsonnát ha elöbb hazaviszik?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!