Hány éves kortól kell két kerekén, pótkerék nélkül bringázni? Kislányom 8 éves, tekerni is alig tud. Másban nincs elmaradva, elsőben kitűnően teljesített.
Figyelt kérdés
2019. jún. 23. 18:07
11/14 anonim válasza:
13 evesen tanultam meg, de meg 27 evesen semtudtam igazan rendesen. Most 31 evesen mar eleg jol megy, de en nagyon szeretem is. Nincs olyan szerintem sem, hogy ,,kell”, miert kellene barmit a gyerekre eroltetni, ha meg tekerni sem szivesen tekeri?
12/14 anonim válasza:
Biztos jól be van állítva, kényelmesen eléri a pedált? Nyereg elég széles?
Nekem legfőbb kellemetlenségként az jutott eszembe, hogy ha ezek nem jók, akkor fáj a puncim a nyeregben.
13/14 anonim válasza:
Nagyobbik lányom 3 év 4 hónapos kora óta teker pótkerék nélkül, a kicsi 2,5 éves kora óta. Ő most lesz 3. De már 2 évesen is tudott, csak akkor még nem ért le a lába. Szerintem egy átlag 3 éves már képes lenne rá, csak félnek vagy nem érdekli őket.
14/14 anonim válasza:
Szia! A mi lányunk 6 éves. De ő is így van most ,hogy alig tud tekerni. Nálunk ezt szemprobléma okozza. Folyton eldőlt jobbra. De csak jobbra. Most kiderült nemrégen,hogy valószínű nem túl sokat lát a bal szemére ezért nem tud egyensúlyozni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!