Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Ti leveszitek a gyerek lábáról...

Ti leveszitek a gyerek lábáról a cipőt a játszótéren?

Figyelt kérdés

2019. jún. 20. 15:09
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
100%

Sose felejtem a szilánkba lépett kisfiút... Pedig egy 20 év biztos eltelt azóta, de még mindig látom magam előtt, ahogy fogja a véres lábfejét.

A helyzet szerintem nem változott azóta, ugyanúgy meg van a veszélye. Lakásban, rendben tartott udvaron, kertben engedni fogom olyannál, akiben megbízok, de közterületen biztos, hogy nem fogom engedni.

2019. jún. 20. 20:03
 12/15 anonim ***** válasza:
100%
Az én kislányom "csak" talpi szemölcsöt kapott, ami évekig gyötörte. Pedig alapvetően jó dolog mezítláb járni. Csak túl sok a veszély: darazsak, szilánkok, szemölcs, pl.
2019. jún. 20. 20:48
 13/15 anonim ***** válasza:
73%

Attól függ, milyen játszótéren. A gondozott, szemétmentesen igen.

Ami nem ilyen, ott csak a homokozóban.

2019. jún. 21. 13:26
 14/15 anonim ***** válasza:
76%
Szép, tiszta jatszoterünk van,igeeeen , szaladgálnak boldogan mezítláb!
2019. jún. 21. 14:32
 15/15 A kérdező kommentje:
Én frászt kapok tőle, nálunk is voltak cifra dolgok a játszótéren. 2napja egy rozsdás 100szöget dobtunk ki. A drogos fiatalok gyakran ülnek be oda, mert lekerekített nem lát be a sötétben senki.. Itthon is csak lakásban teraszon lehet mezítláb. Én gyereknek rozsdás akármibe, darázsba, szilánkba léptem. Nem volt kellemes. Oké egészséges, de milyen áron. Napi szinten látok totyogókat mezítláb szaladgálni. Sajnos a kaput sem csukják be kutya szarba is simán beleléphet csap még sehol... Más anyukák úgy néznek itt, mint az UFOra. De akkor nem csak én vagyok ilyen "paramami". Köszi a válaszokat ment a zöld kéz
2019. jún. 22. 12:37
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!