A ti gyereketek hány éves kortól tudott a játszótéren egy olyan 2,5 m-es mászófalon felmászni?
Figyelt kérdés
2018. júl. 24. 23:48
2/5 anonim válasza:
De hogy néz ki az a mászófal?
Döntött, függőleges, mekkora, távolságok vannak a göbök között? Képet!
Nálunk ilyen nincs, de a minap láttam hogy egy 2 éves felmászott a focipálya 4 méteres kerítésére.
3/5 anonim válasza:
Nálunk van kb 2,5 méteres de tényleg nem mindegy mennyire döntött és milyen távolságban vannak a bigyók rajta. 4 évesek felmásznak. A fiam nem tud, szeptemberben lesz 3 éves.
4/5 anonim válasza:
teljesen függőleges falon 6 évesen mászott fel először. Pajtásai között van, aki már 4 évesen is felment rajta segítség nélkül, de az enyémet addig egyáltalán nem is érdekelte.
5/5 A kérdező kommentje:
Sziasztok!
Bocsánat, hogy eddig nem reagáltam!
Teljesen függőleges mászófalra gondoltam. A göbök talán olyan 20-25 cm-enként vannak, de ezt elég nehéz így megtippelni...
Köszönöm a válaszaitokat!
2018. aug. 14. 22:46
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!