Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Anyukák nektek milyen élményet...

Anyukák nektek milyen élményetek volt mikor a baba elkezdett járni?

Figyelt kérdés
Hol és mikor és mibe kapaszkodott bele és mikor állt fel? Már én is várom hogy lássam azt hogy mikor áll fel 5 hónapos baba anyukája
2019. jún. 18. 10:01
 1/8 anonim ***** válasza:

9 hónaposan állt fel a szobájában, a rácsos ágyba kapaszkodva. Kívülről, a szőnyegen.

15 hónaposan járt önállóan.

2019. jún. 18. 10:05
 2/8 A kérdező kommentje:
Jajj de jó!! Mér azt én is meg a párom is várjuk hogy mikortól kezdődik el!.tudom hogy még korai de akkor is izgatottak vagyunk mind a ketten
2019. jún. 18. 10:07
 3/8 anonim ***** válasza:
100%

Minél jobban várod annál később fog, hidd el..

Annyira vártam hogy kússzon a kisfiam, reméltem már 6 hónaposan fog, mint a szomszéd gyereke, erre 8 hónaposan kezdett el...állandóan csak vártam...

Most 9 hónapos és még ülni sem tud magától...(ami amúgy nem baj, mert 11 hós korig kell) de amúgy általában 10 hónap körül állnak fel, úgyhogy ne várd még nagyon..

2019. jún. 18. 11:10
 4/8 anonim ***** válasza:
6 hónaposan állt fel a nagy, járni viszont csak 15 hónaposan kezdett, addig csak kapaszkodva rohangált. 😊 A kicsi még csak 4 hónapos, forog oda-vissza, szerintem ő gyorsabb lesz. 😊
2019. jún. 18. 11:25
 5/8 anonim ***** válasza:
100%

Az egész oda vezető út izgalmas volt, főleg mert megszenvedtünk mindannyian érte, megannyi gyógytorna után jött el.

Egyébként a kúszás nagyobb fles volt 10 hónaposan. Akkor éreztem először hogy végre haladunk. 13 hónaposan állt fel a kanapé mellett. 18 hónaposan indult el

2019. jún. 18. 11:29
 6/8 anonim ***** válasza:
7 hónaposan állt fel először kapaszkodva, most 9 hónapos és próbálgat kapaszkodás nélkül megállni olyan 30mp-re sikerül :)
2019. jún. 18. 11:36
 7/8 A kérdező kommentje:

Jajj de jó nagyon gratulálunk a családoknak!!! 😘

Hát abba igazad van hogy minél jobban várom annál hamarabb lesz valami!

Ebben igazad van!

Sok boldogságot kívánunk mindenkinek!

Köszönöm szépen a válaszokat

!

2019. jún. 18. 11:46
 8/8 anonim ***** válasza:

Olyan 9-10 hónapos kora körül kapaszkodva felállt a pihenőszéke mellett, mikor 13 hónapos volt, már mellettem sétált a parkban. 15 hónaposan lett stabil a járása, attól kezdve nem esett el túl gyakran mostanáig, max figyelmetlenség miatt.

Nála elég gyorsan lezajlott a mozgásfejlődes, a beszéd viszont elmaradt. Most 21 hónapos, mindent megért, de még csak babanyelven halandzsázik. Mozgásban a futásnál tart és próbál ugrálni is.

2019. jún. 18. 12:26

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!