Mikor kell gyerekorvost választani? Mikor kell elmennem hozzá, hogy oda szeretnénk majd járni?
Benne van a kiskönyvben, 34. hétig kell megkeresni a választott orvost.
Én a körzetest választottam, de így is felhívtam hogy találkozzunk.
Receptet nem írt, hisz nem tudja kinek. A popsi krémet és a fürdetőt is meg tudod venni a nélkül csak drágább.
Belepecsételt a kiskönyvbe, elmondta ha hazamentünk első rendelős nap hívjam fel az asszisztenst, diktáljam be a dolgokat meg hogy szeretnék e popsi krém meg fürdető receptet vagy kell e tápszer. Aztán kijön és hozza magával megírva.
Kb ennyi volt, meg a köldökcsonk ápolásra mondta, hogy azzal folytassam amivel a kórházban kezelik. Octeniseptet mondtak ott felkészítőn, de van ahol alkohollal van ahol betadinnal csinálják. Kb ennyi volt az egész.
"Receptet nem írt, hisz nem tudja kinek."
Tudott volna kinek. Az anya taj számából lehet képezni 1 szám megváltoztatásával a baba ideiglenes taj-számát, amire minden felírható.
Nálunk ezt a védőnő intézte, már nem is tudom, mikor. Az utolsó hónapot a kórházban töltöttem, talán akkortájt. Megbeszéltük, kérdezte, hogy hova, kihez szeretnénk, aztán amikor mentünk haza, ő szólt a gyerekorvosnak és ő adta meg a számunkat, hogy hogyan ér el, hogy mikor jönne megnézni a babát.
Amíg nincs baba, nem tudnak neki semmit felírni! és amíg kórházban van, addig sem! popsikrémet, fürdetőt, tápszert hazaadáskor írnak fel a kórházban, illetve majd később a gyerekorvos.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!