Anyukák, mi a véleményetek, hasznos a egy második autó, vagy luxus?
3 éves és 6 hónapos gyerekeim vannak. A nagyobbik ovis. Kb 15 perc gyalog az ovi, boltok,posta,orvos,a kicsivel megyünk,jövünk,nincs is ezzel gond amig jó az idő. De ha szakad az eső, kánikula van, vagy minuszok,hát elég emberpróbáló 2 gyerekkel eljutni A-ból B-be.
Férjem azt mondja ruházzunk be egy második kicsi, olcsó autóba nekem, amivel tudom a gyerekeket vinni, bevásárolni, rohangálni. Van egy nagy egyterünk, de sokszor a férjem használja.
Nem tudom,nem vagyok kényelmes fajta, de ebben a helyzetben talán nem pénzkidobás egy kis autó.
Nálatok ez hogy van?
Hát amikor én voltam kicsi, ovis-alsós, volt hogy engem is autóval hoztak-vittek a 10 percre lévő iskolába. Nem azért, mert lusták voltunk annyit sétálni, hanem mert néha az “elviszem a gyereket az iskolába” valójaban azt jelenti, hogy “elviszem a gyereket, az iskolatáskáját, a tornacuccát, a csellóját, a környezetismeret-órára készített poszterét, a rajzórára bekért kellékeket, a saját táskámat és az ebédemet”. Ezt felszorozva két gyerekkel, igenis van hogy 500 méterre is indokolt egy autó, mert egyszerűen nincs annyi keze a családnak hogy ezt egy fordulóval elvigye.
Ehhez nekünk elég volt egy kocsi, mert a szüleim nem jártak azzal dolgozni, de ha apu elvitte volna az autót, biztos lett volna egy másik az ilyen helyzetekre.
Ha neked megkönnyítené az életed, én azt mondom vegyetek egy második kocsit.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!