Anyukák, mi a véleményetek, hasznos a egy második autó, vagy luxus?
3 éves és 6 hónapos gyerekeim vannak. A nagyobbik ovis. Kb 15 perc gyalog az ovi, boltok,posta,orvos,a kicsivel megyünk,jövünk,nincs is ezzel gond amig jó az idő. De ha szakad az eső, kánikula van, vagy minuszok,hát elég emberpróbáló 2 gyerekkel eljutni A-ból B-be.
Férjem azt mondja ruházzunk be egy második kicsi, olcsó autóba nekem, amivel tudom a gyerekeket vinni, bevásárolni, rohangálni. Van egy nagy egyterünk, de sokszor a férjem használja.
Nem tudom,nem vagyok kényelmes fajta, de ebben a helyzetben talán nem pénzkidobás egy kis autó.
Nálatok ez hogy van?
Ha nem egy leharcolt 20 éves kocsiban gondolkodtok, amit többször kell szervizelni, mint amennyit használod és pont akkor rohad le, mikor menni kéne vele, igen, hasznos és jó, hogy tudod a gyerekeket mozgatni.
Talán nem is most, hanem majd később, mikor egyiket ide, másikat oda kell vinni időre.
Mi megvagyunk egy autóval, a férjemnek jogsija sincs.
Ettől még nyilván nem ördögtől való, szerintem nem is égbekiáltó luxus.
De ha vesztek, szerintem több értelme van, ha te, aki csak alkalomszerűen vezetsz, te mennél a batárral, a férjed meg kapna egy városi autót, aminek kisebb a fogyasztása.
Nekünk már gyerek előtt is volt "külön" kocsink. 2 felé dolgoztunk, kocsival jártunk.
Nem vagyunk gazdagok, átlag életszínvonalon élünk.
El nem tudom képzelni az életem kocsi nélkül.
És semmivel sem drágább, mintha BKV-val kellene járnom.
Sokáig régi swiftem volt, az tényleg olcsó kocsi, meghibásodás kb semmi nem volt, szóval azt nagyon szerettem. Most van egy fiatalabb jobb kocsim.
1 gyerekünk van 6 éves.
Nagyon megkönnyíti az életet a külön kocsi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!