Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Van itt olyan aki a nyári...

Van itt olyan aki a nyári oviszünetben nem szeretne a gyerekével lenni? Nem az h nem tud hanem nem akar.

Figyelt kérdés
Ilyenkor jön a mamához küldés, tábor, stb.
2019. jún. 10. 15:33
1 2 3
 11/30 anonim ***** válasza:
41%
Az a kemény hogy valaki azt írta a nyár legkellemesebb része amikor üres lakásba ér haza és ferjecskézik. Ott tenyleg nem értem minek kellett gyerek.
2019. jún. 10. 16:44
 12/30 anonim ***** válasza:
73%
Egy ismerősöm 16:30-ig dolgozik. Hetente 4x megy el edzeni (hétfőtöl-csütörtökig) és minden péntek estétől vasárnap estig a nagyinál van a gyerek. Ő gondolom nyáron is így fogja nyomni.
2019. jún. 10. 17:19
 13/30 anonim ***** válasza:
73%
Én a nyárból kb. csak a közös, családi nyaralást töltöttem otthon. Mivel apukám szülei elváltak, így 3 nagyszülő, 2 nagynéni, a szüleim is elváltak, szóval 2 nyaralás. Mindegyik egy hét. Plusz ugye 3 hét apukamnál. Szóval pár napot voltam nyáron mindig otthon, azt is össze-vissza. Persze anyukámnak mindig hiányoztam, de én imádtam, hogy nem untam szét az agyamat nyáron, hanem mindig mentem valahová. Kivéve táborokba. Szóval szerintem ez teljesen jó a szülőknek is, meg a gyereknek is.
2019. jún. 10. 17:34
 14/30 anonim ***** válasza:
Nalunk 2-ig van oviban hetkozben, es 3 het osszesen a nyari szunet, mi olyankorra idozitunk egy hosszu nyaralast, es korbeutazzuk a csaladtagokat (messze elunk toluk), ugyanigy a karacsonyi es a tavaszi szunetben, igy a program is megvan, egyutt is vagyunk, es mi is tudunk pihenni. En nem tudom, hogy lehet egybefugobb nagyszuloi segitseg es taborozas nelkul megoldani hosszabb idot a munkabol. Meg ahol otthon van az anyuka a kisebb gyerekkel, az meg a nagyobb gyerek es az anya szempontjabol nehez.
2019. jún. 10. 17:53
 15/30 anonim ***** válasza:
47%

Hat szuperanyuk az en anyukam tanar, szoval neki is volt kb 6 het szunete nyaron megsem erezte hal isten szukseget, jogy osszezarjon magaval egesz nyarra. Minden nyaron 1 het tabor. 2-3 het egyik mama, 1-2 het masik mama. Ezen kivul apa. Es anyaekkal is mentunk nyaralni. Szoval az hogy netto otthon voltam max 1-2 het lehetett nyaranta mikor mar a konyveket kotottuk be meg felkeszultunk a tanevre. Egesz evben otthon voltam mindig. Szerintetek arra vagytam volna, hogy nyaron is otthon porosodjak, mert anya szeret??? Ovis koromban is ez volt csak tabor nelkul termeszetesen.

Es miert ne jarna evi par het barkinek kettesben a ferjevel? Talan mert ez epiti a hazassagukat? Hat mik vannak... megkattantam volna ha anyam ramtelepszik.

2019. jún. 10. 18:25
 16/30 anonim ***** válasza:
100%
Nem hiszem hogy 3 évesen érezted ezt. Ugyanis oviról volt szó. De nekem mindegy.
2019. jún. 10. 18:48
 17/30 anonim ***** válasza:
26%
Aha, de azért a másik véglet is elég elkeserítő, amikor a sok gyakorira felszabadult szerint az anya még a fodrászhoz sem mehet el, mert egy önző r**anc, amiért magára is gondol! De a kérdésben szereplő hozzáállás is duhítő! Én például nem azért küldtem el 3 hetes táborba a gyerekem, mert nem szeretem, hanem mert élvezi és szereti.
2019. jún. 10. 18:55
 18/30 anonim ***** válasza:
75%
Én mindig olyan programokar csinálok amit élvez a lányom. Persze megy a mamához is de mi elég aktívak vagyunk. Hozzáállás kérdése. És az én lányom szeret velünk lenni. Amúgy az hogy valaki lepasszolja pár hétre az óvódáskorú gyerekét az szerintem durva. De ez már egy nagyon modern világ ahogy látom. Én ki sem bírnám pár hétig a gyerekem nélkül, de kövezzenek meg érte
2019. jún. 10. 18:56
 19/30 anonim ***** válasza:
76%

Én is a nagyiknál és a dédiknél töltöttem a nyarat, mert anyámnak fontos volt az “énidő” meg az épp aktuális férfi, utána, ahogy lett egy nevelőapám, (12 voltam) onnantól jött rá, hogy vagyok én is. Persze, imádtam a családtagokat, buli volt ott, de éreztem az anyám hiányát, a mai napig meglátszik a kapcsolatunkon, pedig 34 éves vagyok. A lányom utál nála lenni a szünetben, én sem szívesen hagyom nála, de meg kell oldani 4 hetet a mamákkal, a többit velünk tölti és táborban is lesz. Mi szeretünk hárman lenni, a férjemre pedig van időm esténként, ha mozi lesz, akkor úgy időzítjük, amikor a lányunk pizsipartin van egy barátnőnél.

Engem nem érdekel, hogy ki milyen szülő, bár meg van a véleményem, de nem számít, mindenki úgy él, ahogy akar, de nekünk a családunk egysége a legfontosabb, szeretünk együtt lenni, és ez működik már 10+ éve.

Jöhetnek a piros pacsik, mert itt az jár annak, akinek a véleménye eltér attól, aki jobban érzi magát a gyerkőce nélkül.

2019. jún. 10. 19:21
 20/30 anonim ***** válasza:
78%
Utolsó nagyon jól megfogalmaztad. Ma már sajna átestek a szülők a ló túloldalára. Persze kell hogy legyen magunkra is idő,de nehogy már az legyen a normális hogy a gyerek egész nyáron nem látja az anyját. Az aki meg azt vallja hogy a gyereknek az anyja mellett van a helye,meg lehet közös programot csinálni itt ősanyának vagy mittudoménminek hívják. 26 vagyok,és mégsem vagyok ilyen "modern" hogy akármikor lepasszolom a gyereket. Időben fekszik le a kicsi és után ott van idő ránk. Ráadásul nem egész nap otthon punnyadunk,hanem sok programunk van. Természetesen ha épp el akarunk menni kettesben egy étterembe a párommal,vagy moziba vagy akárhova,én is rábízom pár órára a mamára. Csak nekem fura,hogy sokan alig várják hogy hetekig ne legyen velük a gyerekük...
2019. jún. 10. 19:53
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!