Van itt olyan aki a nyári oviszünetben nem szeretne a gyerekével lenni? Nem az h nem tud hanem nem akar.
Hat szuperanyuk az en anyukam tanar, szoval neki is volt kb 6 het szunete nyaron megsem erezte hal isten szukseget, jogy osszezarjon magaval egesz nyarra. Minden nyaron 1 het tabor. 2-3 het egyik mama, 1-2 het masik mama. Ezen kivul apa. Es anyaekkal is mentunk nyaralni. Szoval az hogy netto otthon voltam max 1-2 het lehetett nyaranta mikor mar a konyveket kotottuk be meg felkeszultunk a tanevre. Egesz evben otthon voltam mindig. Szerintetek arra vagytam volna, hogy nyaron is otthon porosodjak, mert anya szeret??? Ovis koromban is ez volt csak tabor nelkul termeszetesen.
Es miert ne jarna evi par het barkinek kettesben a ferjevel? Talan mert ez epiti a hazassagukat? Hat mik vannak... megkattantam volna ha anyam ramtelepszik.
Én is a nagyiknál és a dédiknél töltöttem a nyarat, mert anyámnak fontos volt az “énidő” meg az épp aktuális férfi, utána, ahogy lett egy nevelőapám, (12 voltam) onnantól jött rá, hogy vagyok én is. Persze, imádtam a családtagokat, buli volt ott, de éreztem az anyám hiányát, a mai napig meglátszik a kapcsolatunkon, pedig 34 éves vagyok. A lányom utál nála lenni a szünetben, én sem szívesen hagyom nála, de meg kell oldani 4 hetet a mamákkal, a többit velünk tölti és táborban is lesz. Mi szeretünk hárman lenni, a férjemre pedig van időm esténként, ha mozi lesz, akkor úgy időzítjük, amikor a lányunk pizsipartin van egy barátnőnél.
Engem nem érdekel, hogy ki milyen szülő, bár meg van a véleményem, de nem számít, mindenki úgy él, ahogy akar, de nekünk a családunk egysége a legfontosabb, szeretünk együtt lenni, és ez működik már 10+ éve.
Jöhetnek a piros pacsik, mert itt az jár annak, akinek a véleménye eltér attól, aki jobban érzi magát a gyerkőce nélkül.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!