Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Van itt olyan aki a nyári...

Van itt olyan aki a nyári oviszünetben nem szeretne a gyerekével lenni? Nem az h nem tud hanem nem akar.

Figyelt kérdés
Ilyenkor jön a mamához küldés, tábor, stb.
2019. jún. 10. 15:33
1 2 3
 1/30 anonim ***** válasza:
70%
Te jó ég,remélem nincs ilyen! Oké hogy pár napot ott töltsön,de nem az egész szünetet. Mondjuk én szeretem a gyerekem,így nekem fel sem merülne :/
2019. jún. 10. 15:37
 2/30 anonim ***** válasza:
24%
Én nem akarok,megy is a gyerek a nővéremhez Angliába.Rengeteg programunk van egész nyáron,jobb helyen lesz ott.
2019. jún. 10. 15:46
 3/30 anonim ***** válasza:
53%
Nos, ha úgy vesszük, én nem szeretnék. A nyári szünet 11 hét, nekem meg van egész évre 6 és fél hetem. És mivel ezt dőreség lenne mind kivenni a nyáron, így 3 hetet leszek idehaza a dedekkel, a többi időben meg mennek táborba, mamáho és nyári óvodába. Ó istennek anya, ne hagyj el! Amúgy meggyőződésem, hogy kockásra unnák magukat idehaza egész nyáron, és én is megmakkannék. Továbbá a nyár kiemelkedően kellemes hetei azok, amikor munka után az üres, CSENDES, aránylag rendezett héba jöhetek haza, és elmehetünk a férjjel moziba meg andalogni, vagy nézhetünk tévét este 7-kor. Szóval ja, valóban nem akarok egész szünetben a gyerekeimmel lenni... :)
2019. jún. 10. 15:46
 4/30 anonim ***** válasza:
47%
Minek szültetek? Okés persze mehessen ide oda,de elég érdekes vélemények ezek. Húúú de fura világban élünk,tényleg meglepett. Szerinem gyerekkel is lehet menni ide oda
2019. jún. 10. 15:59
 5/30 anonim ***** válasza:
64%
Azért szültünk, hogy a fennmaradó 49 hétben együtt lehessünk. ;)
2019. jún. 10. 16:02
 6/30 anonim ***** válasza:
36%
Mennyi ilyen van! Bírom aki úgy élvezi a gyerek nélküli létet hogy ilyenkor még hétvégére sem viszi haza, ott hagyja hetekre a mamánál. És nem a távolság miatt, nincs messze. Szánalmas.
2019. jún. 10. 16:11
 7/30 anonim ***** válasza:
69%

Az év nem csak abból a pár hétből áll, nem csak nyáron van szünet, nem csak akkor lehet közös program. Arról nem is beszélve, hogy a gyereknek is van személyisége, van amelyik szociális szeret jönni menni. Elég ha magamból indulok ki, megölt volna az unalom ha egész nyáron anyukámmal és a csecsemő tesómmal maradok otthon.

Minden nyáron találtam valami tábort, vagy napköziset vagy rendeset ahová mehettem, új élményeim lehettek, új barátokat szerezhettem. A gyerekek élvezik az ilyesmit, vállalható áron jóminőségű programokat biztosítanak nekik. Élményekkel gyarapodnak, fejlődnek, van mit mesélni a barátoknak, ovis/sulis társaknak. Az anyagi részét nem is említve, saját úton sokkal több pénzbe és energiába kerül megszervezni valamit

2019. jún. 10. 16:12
 8/30 anonim ***** válasza:
57%

Kérdezd meg az ovis (ősztől iskolás) gyerekemet, hogy akar-e egész nyáron a szüleivel és a tesóival együtt lenni?

Hidd el, tudom a válaszát, ha bejelenteném neki, hogy sehová sem mehet, mert itthon is tud lenni, ne akarjon mást. 😄

Ugyan csak 2 táborba megy, meg a rokonokhoz/barátnőhöz pár napra, a tesója (nagyobb) 3 tábor plusz rokonok, de semmi esetre sem tartanám őket magunk mellett, ha nem muszáj. Pedig júliustól augusztus közepéig nem dolgozom, és a kicsi (bölcsis) velem lesz.

2019. jún. 10. 16:13
 9/30 anonim ***** válasza:
55%
Nagyon sok ilyen van. :( Nézd csak meg az ovit nyári ügyeletben. A gyerekek fele olyan, akiknek az anyuka otthon van gyesen, és ahelyett hogy vinné strandra, fagyizni , kirándulni stb a gyerekeket, ugyanúgy berakja reggel 8-tól az óvodába, "mert a gyerek szereti" címszóval.
2019. jún. 10. 16:24
 10/30 anonim ***** válasza:
76%
De itt ovodás gyerekekről van szó. És a kérdésben az állt hogy ki nem szeretne. Nem az hogy a gyerek mit szeretne. Szerintem az durva ha valaki nem AKAR. Persze én is tudom hogy kell program nekik de az hogy azért küldik ide oda mert a szülőnek sok a programja és a gyerek csak útban lenne,na az a durva
2019. jún. 10. 16:28
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!