Mit csináljak hogy megálljon a súlya?
Kisfiam 22hónapos és most megmértem itthon (kíváncsi voltam) 19kg(csak szandi zokni meg egy póló volt rajta) 18hósan 15,6kg, 1évesen 12kg volt.
Egy kicsit magasabb is az átlagnál most 97cm.
Cukros italt nem kap. Víz vagy vízbe frissen facsart citromlé vagy narancslé
Reggeli tej/kakaó
10órai es uzsonna az gyümi
Ebédre és vacsorára azt eszi amit mi
Már nem tudom mit csináljak. Visszavettem az adagjából 18hósan de az sem jött be.
Csokit akkor kap ha éppen valaki hoz neki de ez ritka. Mert aki sűrűbben jár annak mondtam hogy inkább egy alma vagy banán stb. (Ezt be is tartják)
Egész nap pörög. Napi 2x(délelőtt 2óra délután 3-4órát) sétálunk ő vagy motorral vagy futóbiciklivel jön de közben sétál is sokat.
Nem értem az egészet. Van pocak meg combi de nem tünik ránézésre 19kgnak. Nagyon széles a válla és a csípője is. A combja pedig nem lötyög ha megfogjuk olyan kemény hogy alig tudom benyomni. Tényleg nem értem. Fogyóztatni nem szeretném. Van még más is így.....

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!